Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciesze się że nie wystarczyło pokazać cyców żeby wygrać Eurowizję

Polecane posty

Gość gość

Koniec z przedmiotowym traktowaniem kobiet.

Gość gość
Ja tez sie ciesze

Gość mai czasy
lubie twoje posty :classic_cool:

Gość gość
Nie podoba sie Wam że Polskie kobiety są przedstawione jako piękne ?

Gość dziwneeeeeeeee
wystarczyło umalować faceta i wcisnąć go w ciasną kieckę doczepić długie włosy i włala! :classic_cool:

Gość gość
a ja twoje :)

Gość mai czasy
czytasz ksiazki?

Gość gość
właśnie idziemy coraz dalej już nie wystarcza cycki teraz potrzebne sa coraz to większe dziwactwa do zwycięstwa

Gość Baś 16
Macie coś przeciwko promowaniu Polek ? poza tym moje drogie a jakie są Polki ? takie jak w tej piosence.....a zgrywacie świętoszki.

Gość gość
Kobiety nie mogą być sprowadzane do roli obiektu seksualnego.

Gość Baś 16
Sorki ale Polki takie są,nie zgrywajcie świętoszekkkkkkk

Gość Pani Joanna
swietujesz 9 maja? a lubisz bajki? :classic_cool:

Gość gość
wystarczylo pokazac brode, Cleo na to nie wpadla

Gość gość
taaaa pedzia przebranego za Kobiete z k*****m pod sukienka Cleo mogla sobie k****a doczepic i jaja z zarostem pewnie wowczas jury byloby bardziej tolerancyjne

Gość gość
ja nie ogladalam tego gowna ale widzialam zdjecia, faktycznie oblesne te wywalone cyce, az do obrzydzenia juz, niesmaczne i wulgarne, wszystko sie ludziom w koncu przeje, a uroda tych kobiet buraczana wiejska prostacka, do tego wielkie wymiona bleee, o wiele ladniejsza jest magda mielcarz, tez blondynka, polska uroda ale klasyczna, nie ordynarna

Gość gość
Następna zazdrosnica się odezwała ......)

Gość ManiaczkaL
Lepiej było pokazać brodę?

Gość gość
Cleo powinna zapuścić brode i doczepić wacka, ale wiemy już co robić za rok, drugiego takiego przeoczenia nie popełnimy wiemy co jest na czasie

Gość gość
co wy gadacie .nie chodzilo o zadna brode ale o wolnosc jednostki nie zaleznie od orientacji seksualnej.i wlasnie to wygralo a nie pol nuda kobieta ubijajaca maslo.

Gość studętka 3 roku
a co ktoś ich więzi? takich chorych ludzi powinno się izolować od społeczeństwa niech się ****ają w swoich ścianach a nie obnoszą się z tym i pchają przed kamery :O

Gość gość
teraz już wystarczy pokazać brode

Gość gość
kazdy mam prawo zyc jak chce i gdzie chce.

Gość studętka 3 roku
niech sobie żyje ale niech się nie afiszuje z tym i nie pcha przed kamery bo to naprawdę niesmaczne

Gość gość
Donatan pokazał prawdziwe Polki? A ile znacie Polek, które TAK wyglądają, mają takie cycki, buzie, ciała? Pokazał idealne modelki, w dodatku silikonowe, a nie zdrowe normalne polskie dziewczyny! To jest kolejne dowalanie kobietom i tworzenie im kompleksów. Nie mówię, że dobrze, że wygrał ten wurst, bo jest obrzydliwy, ale to co myśmy pokazali też jest beznadziejne! Szwecja, Holandia - pokazała normalne ładne kobiety, a my - silikonowe barbie!!

Gość Siemiana
Dziś wystarczy zapuścić brodę i umalować się jak kobieta oraz zwrócić się ideologicznie do mniejszości wówczas smsy są wysyłane, bo mniejszości świata się jednoczą Można w ten sposób upiec bardzo wiele pieczeni na jednym ogniu. Sprytne! Jednak większość i tak nie zaakceptuje tego i powinniśmy o tym mówić i walczyć o swoje przekonania!

Gość gość
no tak, cycki są zgorszeniem, a to coś brodate jest super ? masakra

Gość Siemiana
Ale dla kogo cycki są nie fajne? Dla przedstawiciela mniejszości? Jakoś nie kręcą mnie tacy. Powinniśmy wierzyć w siebie swoje przekonania i to wystarczy. Poznałam kiedyś faceta, strasznie mi się podobał i miał fantastyczny charakter. Podobały mu się brunetki :( a ja byłam blondynką Ale zaiskrzyło między nami Teraz po wielu latach podobają mu się blondynki

Gość gość
Ok każdy chwali swoje i tak powinno być! Trzeba chwalić swoje bo jak my nie będziemy swojego chwalić to kto nas pochwali?

Gość Modolffinkaaa
a zamknijcie już te swoje obleśne mordy! :O s/r/a/c/i/e we własne gniazdo! będą teraz bojczyc nna temat tego, jak się bardzo wstydzą bo teraz nas uważają za Kurefki! Ludzie trochę luzu! Jakoś innym krajom w głosowaniu smsowym podobał się występ Cleo! Tylko Polaczki potrafią wiecznie narzekac, nawet na swoje.

Gość Modolffinkaaa
gosc z 16.53 Cos ci się chyba pomyliło drogi gościu haha :D piszesz że Donatan pokazał silikonowe modelki, a nie prawdziwe polskie kobiety?? Pfff, jak one były silikonowe to ja jestem świętym mikołajem :O włącz sobie Eske tv, czy 4 fun tv, włącz i pooglądaj sobie, jak piękna Jeniffer Lopez wygina prawie nie osłoniętym tyłkiem przed majtkami jakiegoś fagasa! W dodatku wymalowana i wypielęgnowana jak nie powiem co. Zobacz jak Shakira razem z Rihanną wiją się w pólprzezroczystych fatałaszkach! Nie wspomnę tutaj o Lady Gaga, tą to już w ogóle pozostawie bez komentarza.... Ale jak Polki miały większy dekolt, to tragedia, farsa, wstyd, żenada! żeby to jeszcze tyłek pokazały w przykrótkiej miniówie, na 12 centymetrowych szpilach, cekiny, przezroczyste staniki to mogła bym się wstydzic!!! ale nie takie coś, ludzie.....