Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potraficie kochać Bezwarunkowo

Polecane posty

Gość gość
Ja dzieci nie mam, tego nie wiem, ale widzę po swoich Rodzicach, oni zawsze są przy mnie i po mojej stronie. Wiem, że mnie kochają.

i wspaniale ze masz mądrych rodzicow, ale ..... te zawsze stawanie po twoje stronie dotychczas w normalnych przyziemnych sprawach NIE zawsze musi oznaczać ze tak będzie caly czas w poważnych zajsciach Są pewne wydarzenia ,ze nie da się stanąć po stronie osoby, która ewidentnie zawiniła , nawet jeśli to byłoby nasze dziecko O to mi chodzi

to było do wpisu : ""Ja dzieci nie mam, tego nie wiem, ale widzę po swoich Rodzicach, oni zawsze są przy mnie i po mojej stronie. Wiem, że mnie kochają.""""""""

Gość gość
Wiem o co Ci chodzi....czasem zastanawiałam się ile miłości i siły Oni musieli mieć by ze mną wytrzymać, zwłaszcza w okresie nastoletnim.

No widzisz, moje dzieci wystawiają mnie na próbę w swoim okresie nastoletnim, chyba wiem o czym mówisz . Mądrość i silą to cecha bezdyskusyjnie niezbędna, ale zaślepienie , i bezkrytyczność już nie jest takie ok,

Gość gość
netbok user kocha się zawsze za coś ciemnoto kafeteryjna v ciemnogrod mowi ze mozna kochac za nic a skoro ci sie to nie podoba to zaciemnij sie i ty, wtedy odkryjesz uroki bycia ciemnota i moze obudzi sie w tobie milosc, milosc za nic a jednka uczucie

Gość gość
Jeśli jest miłość to już wystarczy, a to określenie prawdziwa czy jakaś tam. Ważne ze jest, to fundament do wszystkiego różnych przemian. A ten proces rozkwitu to jest brak poczucia tej euforii początkowej. Natomiast większa tolerancja, pomoc sobie, wyrozumiałość. I chęć naprawy kiedy coś się psuje. A nie, żegnam bo mi motyle nie fruwają i to twoja wina bo nie czuję. I jeszcze się obrazi lub złamie, a jak.