Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dziewczynie która mieszkała z byłym?

Polecane posty

Gość gość

Pisze sobie z taką jedną, bardzo fajnie nam się rozmawia, odczuwam z jej strony nieśmiały flirt i planujemy się spotkać na kawę, ona jest bardzo chętna na spotkanie. Mam wrażenie że jej się podobam i liczyć będzie na kolejne, mi też się wydaje że mogłoby coś z tego być, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę że była w 5-letnim związku, w tym dwa lata mieszkali razem, to przecież jej ex ją przeleciał na wszystkie możliwe sposoby i zapewne było tego bardzo wiele. Nie jestem pewny czy to by mi nie przeszkadzało gdybym się w niej zakochał.

Gość gość
A sam ile razy przelatywałeś inne? Co za hipokryta, dżizasss!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
po prostu masz kompleksy, tak, boisz sie ze nie bedziesz tak dobry jak on, ze masz za malego, ze nie podolasz... zenujace

Gość gość
Może lepszego nie spotkała. Poznaj ją i oceń czy nadaje się na partnerkę.

Gość gość
Nie boje się że będę gorszy od niego i że mam mniejszy sprzęt, bez przesady. Myślę że mogłaby mi przeszkadzać myśl że miała jego... w ustach i że było z połykiem. Lub że ją przelatywał kiedy miał na to ochotę. Mieszkając razem domyślam się że było tego sporo i zrobił z nią wszystko na co miał ochotę.

Gość gość
Mój znajomy miał kiedyś zaloty od dwóch dziewczyn i jedna była po związku, a druga jeszcze nigdy chłopaka nie miała. Wiecie którą wybrał? Tą drugą bo stwierdził że tamta na pewno byłemu dała.