Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy których mężowie wychowują obce dzieci?

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z was jest w sytuacji gdzie mąż wychowuje nie swoje dziecko a myśli że to jego? jak sobie radzicie?

Gość gość
Powinnaś myslec o sobie ze jestes wredna k***a i nie zaslugujesz by byc jego zona puszczalska suko

Gość gość
jak bezczelna i wyrachowaną suczą trzeba byc, żeby doprowadzić do takiej sytuacji

Gość 2zona
Jestem w podobnej sytuacji, ale odwrotnej. Jestem żona faceta który rozstal sie z poprzednia partnerka, mieli razem córkę i okazalo sie ze corka nie jest jego.

Gość gość
he he a czemu nazywacie ja suka?jak facet nie wie to po co mu mowic:D dla dobra dziecka:nie mow!

Gość gość
a czy jest tu któraś która popełniła błąd i zaszła w ciaże z innym mężczyzną a wychowuje dziecko mąż?

Gość gość
Ja jestem. Pytaj o co chcesz

Gość gość
powiedz mi, gościu z podobną sytuacją, jak to wyglada u ciebie? nie martwisz sie tym ze mąż sie dowie? mamy z mężem dwoje dzieci trzecie jest nie jego, boje sie ze sie kiedys wyda

Gość gość
Takie szmaty powinny byc pociagniete do odpowiedzialności karnej za wrabianie w dziecko i zwracac facetowi koszty utrzymania takiego dziecka przez te wszystkie lata,mize byscie sie k***y nauczyly.

Gość gość
pomijam fakt, że zdradziłaś- różnie w życiu bywa, ale tym, że nie potrafiłaś się zabezpieczyć zrobiłaś krzywdę przynajmniej 4 osobom, bo prędzej czy później to się i tak wyda

Gość gość
a dlaczego to by mialo sie wydac?gosciu byc mozesama jestes takim kukulczym dzieckiem i o tym do dzis dnia nie wiesz.wiec o co ci chodzi?

Gość gość
Podobno u nas tak u dzieci ur po 2000 roku 1na 30 to kukułka . Co najmniej . Ale postęp w badaniach genetycznych obnaży zakłamanie mamusiek i ujawni nieszczęsnych rogaczy...

Gość gość
nie mam obaw, że jestem jak to określiłaś, kukułczym dzieckiem- za bardzo jestem podobna do ojca i rodziny z jego strony, poza tym nie każda kobieta skacze z łóżka do łóżka, a wydać może się z wielu powodów- najbardziej błahy- choroba

Gość gość
Choroba to blahy powód?? Gratuluje inteligencji

Gość Bluue
Chociażby jakby grupa krwi sie nie zgadzala to moze sie wydac.

Gość gość
19.35- a ja Tobie współczuję jej braku

Gość gość
Nie boicie sie tak o tym tutaj pisac? A jesli maz sprawdzi historie w przegladarce?

Gość gość
Ooooo to by byla dopiero rewelacja! :D

Gość gość
No tak, przecież kafeterianki nie wiedza co to tryb incognito w przegladarce, one umieja tylko gotowac i zmieniac p0ieluchy :P

Gość gość
powiedzialam mezowi w kotni ze syn nie jest jego jak maly mial ok 14 miesiecy a on odpowiedzial mi tylko,ze wie o tym od dawna i ze nic to nie zmienia bo on i tak jest jego ojcem i kocha go , syn ma dzis 14 lat, maz nigdy nie dal mi odczuc ze wychowuje nie swoje dziecko biologiczne ale tacy mezczyzni to wyjatek ,mam szczesie teraz to wiem,czasem w gorszych chwilach mam zal do siebie ze taka jest prawda ale nie moge zmienic przeszlosci ,musze z tym zyc

Gość gość
"he he a czemu nazywacie ja suka?jak facet nie wie to po co mu mowicsmiech.gif dla dobra dziecka:nie mow!" Dla dobra dziecka powiadasz. O jakie to szlachetne... Co za szlachetność od siedmiu boleści. Dla dobra dziecka... Chyba raczej dla dobra własnej d**y, bo jakby się wydało to w dupsku zapaliłoby się aż ze strachu

Gość gość
00:32 trafiło sie ślepej kurze ziarno i tyle. Nie zasługujesz na gościa. Jesteś zerem

Gość gość
Oceniasz mnie ? A przecież mnie nie znasz ani nawet całej mojej historii od początku do końca. . Myśl co chcesz ale wyczuwam nutkę zazdrości. :) skoro jest ze mną to chyba jednak jakoś zasłużyła nie uważasz. ?

Gość gość
Mój mąż wychowuje nieswoje dziecko z poprzedniego małżeństwa. Jego dawna żona urodziła dziecko jako nastolatka i po związaniu się z nią pomógł jej wychowywać córkę. Ojciec nie ma praw rodzicielskich i po śmierci jego byłej żony mój mąż decyzją sądu został prawnym opiekunem dziewczynki.