Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajomi na fb faktycznie wyświetlają się randomowo

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o te 9 kafelków, które wyświetla się po lewej stronie na profilu. rozumiem, że fb wylicza jakiś algorytm i wrzuca tam znajomych, z którymi mamy najwięcej interakcji, ja np. mam tam same osoby, które udzielają się na mojej tablicy, a ja na ich. ale co w sytuacji kiedy pojawiają się tam przypadkowi ludzie? może taka moja teoria spiskowa, ale mój facet strasznie wypiera się tego, że pisze na fb z dziewczynami, które oferują mu seks na imprezach (takie tam wiejskie pustaki), a dziwnym trafem właśnie te panny znajdują się w jego 9 kafelkach... on nie udziela się na ich tablicach, one z tego co widzę też się nie udzielają, więc dlaczego z 400 znajomych wybrało akurat te panny, które chętnie dałyby mu d**y? czy ktoś w końcu odkrył działanie fb i może mi streścić na jakich zasadach dobiera tych znajomych na tej liście? :D

Gość gość
nikt nie ma żadnej refleksji? pamiętam, że kiedyś tu była burza mózgów na ten temat, ale widzę, że chyba kwestia rozkminiania znajomych na fb już wyszła z mody, a ja to przespałam 😭