Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa12

Bez zabezpieczenia, skusisz się?

Polecane posty

Gość ciekawskaa12

Pytanie bardziej do facetów, ale kobiety tez mogą odpowiadać: Czy odważylibyście się uprawiać seks z partnerem/nieznajomym bez zabezpieczenia wiedząc, ze może coś z tego być? Nie mówie o planowanych ciążach, ale po prostu - chce się seksic i nie ma gumek - robicie to? Faceci - jak jakas nowo poznana dziewczyna ciagnie Was do stosunku i mowi Wam ze nie ma zabezpieczenia, ale pozwoli Ci na stosunek - zrobicie to?

Gość gość
Podejrzane....chyba bym wtedy powiedzial ,, to zrob mi loda"

Gość garniec
Ja miałem taka przygodę, w klubie dziewczyna zaciagnela mnie do toalety, powiedziała ze nie ma gumek, ja tez nie miałem a mimo wszystko to zrobiliśmy. Adrenalina, ze może się cos wydarzyć stwarza z******ty seks. Tuz przed trysnieciem wyciagnalem fiuta z cipki i spuscilem się jej do buzi

Gość apap z kodeina
bez obrazy chlopcze od dzis rozliczasz sie jak zyd

Gość gość
Jak nie ma gumek, to kończy się zabawę na minetce i lodziku, seks nie wchodzi w grę.

Gość gość
Zwykle zapewne w tym wypadku ograniczyłbym się do wzajemnego seksu oralnego, ale pewnie i zdarzyłby się przypadek w moim obecnym stanie "wyposzczenia" że nie wytrzymałbym i leciał jak leci. Zależy pewnie od chemii między dwojgiem ludzi również. Z tym, że dla jednego będzie to presja "upośledzająca" seks a dla drugiego wręcz przeciwnie dreszczyk emocji...

Gość gość
ahahhaha a co od oralu syf nie przejdzie ? ja zawsze oceniam dziewczynę , jak czysta i ładna cipka to jadę bez gumy i tak od 20 lat nie miałem nawet pryszcza na fiucie.Tyle,ze nie bzykam lasek z dyskoteki.

Gość gość
Jak się angażujesz w przygodny sex to zawsze trzeba się liczyć z chorobą weneryczną, sądzę, że tu raczej panom o ryzyko ciąży idzie, chociaż gumka niektóre weneryczne blokuje skutecznie.

Gość gość
Niesamowicie kręci mnie wizja takiej panny, co obcemu się odda, bez gumki, i nawet jak będą dochodzić obydwoje w pozycji na jeźdźca to nie przestanie ujeżdżać... wyciśnie wszystko do środka siebie, bez zabezpieczenia... dreszcz emocji niesamowity, świadomość jak seksualną istotką jest ta pani niemożliwie podniecająca... Sukub normalnie!

Gość gość
moja żona tak ujeżdża , niestety nie (chyba;)) obcych

Gość gość
Dlaczego niestety? Powinien się Pan cieszyć, że żona i wierna, i drapieżna ;) Bo to już tylko o krok od tych ideałów, których nie ma ;)

Gość gość
kochanka.t15.org

Gość gość
pare dni przed okresem nie ma praktycznie zadnego ryzyka zajscia w ciaze kobiety wiedza przeciez kiedy maja dostac okres i wiedza kiedy moga pozwolic sobie na szalenstwo

Gość gość
Nie jestem przystojniakiem wiele nie miałem. Może z 30 szt. Żadna z partnerek za pierwszym razem nie zażądała bezwzględnie gumy. Niektóre wręcz przeciwnie od razu deklarowały że bez. Natomiast wierzę w to, iż nie każda samica w ogóle na sam seks da się namówić. Te które są łatwiejsze to i bez gumy się prują.

Gość gość
Jak jest puszczalska meżatka to bez gumy idzie

Gość gość
Jakby była bardzo ładna i seksowna, pociągała mnie na maksa to pewnie. Bez gumki i zalałbym.

Gość gość
Ja jestem kobietą i nigdy w życiu! O.o