Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w piatek bylem pierwszy raz w zyciu

Polecane posty

Gość gość

w lumpeksie ... wczesniej ubieralem sie w sieciowkach, na promocjach. i wiecie co kobitki ? juz chyba nigdy do sieciowki nie pojde. jestem osoba niewymiarowa niska, szeroka w barach, mam grube lydki itp. w sieciowkach jak kupowalem ciuchy to zawsze nie byly idealne i wygodne :( a w lumpeksie. przymierzyłem pierwsze lepsze jeansy i chryste pierwszy raz mi z tylka nie spadywaly, koszule dopasowane itp. nie dziwie sie ze kobitki chodza do lumpeksow :)

Gość gość
bo to są ubrania własnie z holandii, szwajcarii, anglii , gdzie sa niewymiarowi ludzie, niscy grubi. ja mieszkam z kolei w niemczech i owiem ci ze nie pojde wiecej do sieciówki na zakupy, to co ja tu widze w sieciówkach to są szmaty bez fasonu , szare , mdłe, w dodatku złej jakości,zdarza sie ze dziury sie robia w materiale po 2 założeniach.ładne ubrania sa w bitikach,ale są drogie . i też bardzo żałuje ze w mojej okolicy nie ma żadnego lumpeksu

Gość gość
no ja zawsze sie ubieralem w new yorkerze, hm, reserved ... i wiecznie mi cos nie pasilo. kupowalem tylko dlatego ze musialem w czyms chodzic. a jak tylko do domu wracalem zakladalem luzne dresy i tshirta z targu. a tu kupielm 2 pary jeansow, fajnie dopasowane, nie rurki, z wyzszym stanie i do tego modne. patrze z jakiej firmy te jeansy i wyskoczyla mi jakas sieciowka brytyjska :) koszule tak samo, fajnie dopasowane nie workowate. no normalnie jestem HAPPY :)