Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nattkaaaaa

Tydzień(prawie) temu pisałam mature, dowiedziałam sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Nattkaaaaa

Wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciazy, w prawie 12tyg, nic nie zauważyłam. Pisałam mature, poszlo mi bardzo dobrze, marzyłam o studiach prawniczych, a teraz co? Będę siedzieć w pieluchach, z braku własnej głupoty, pomimo tego ze brałam tabletki:( chciałabym cofnac czas, tak bardzo bym chciała:(

Gość gość
Prawników i studentów tego kierunku i tak jest zbyt wielu. Kury domowe są bardziej przydatne.

Gość gość
Nie dramatyzuj Urodzisz dziecko i wrócisz na studia Ja tak miałam i jestem szczęśliwa mama dwójki dzieci :)

Gość gość
"Będę siedzieć w pieluchach, z braku własnej głupoty" tego ci chyba akurat nie brakuje :D no a serio to jesli sie zabezpieczalas tabletkami to glupia nie jestes.. Nic nie daje 100% pewności chociaz pewnie zaraz cie zjada ze to nie mozliwe ze bralas tabletki i zaciążyłaś.. Stało sie, trudno.. To nie skreśla twoich planów na studia, dasz rade :)

Gość Nattkaaaaa
Nawet nie wiem jak to powiedzieć w domu, mam dość surowych rodziców, juz sobie wyobrażam ich reakcje, ze nie po to wydawali tyje kasy na moje korepetycje abym teraz pchala sie w dzieciaka o matko boje sie:(

Gość gość
to usuń, czemu nie?

Gość gość
a tabletki brałaś regularnie ?nic nie zauważyłaś ze coś nie tak ?jak się dowiedziałaś ze jesteś w ciąży ?

Gość gość
Tylko sie nie łam! Urodzisz i bedziesz studiowac, moja siostra tak miala, ma skonczone studia i spore dzieci. Nie powiem ze bylo jej wtedy latwo ale poradzila sobie i nic nie zaluje. Zycze ci powodzenia.

Gość gość
Pytanie do decydenta kafeterii: co u was jest nie SPAM? Pewnie aborcja, okna życia środki anty i w ogóle anty-wszystko. Żegnam i życzę zniknięcia z internetu.