Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcesz

Polecane posty

Gość gość

to naleje wody do wanny, zrobie duzo piany, pobawimy sie kaczkom i popatrzymy na niebo? :)

Gość gość
to zrob dziure w suficie, zaraz bede

Gość gość
Ale nade mna ...? :)

Gość gość
cudowny pomysl :) a umyjesz mi stopki? :)

Gość gość
bujaj się , mam jacuzzi dla zakochanych :D

Gość gość
Ja nie organizuje orgii ,tylko chce ja zaprosic! :)

Gość gość
a masażyk pleców umiesz robić?

Gość gość
PS Bede wszystko myl :)

Gość gość
Kobiety przewaznie nie narzekaja. :)

Gość gość
to jeszcze fajnie by bylo wiedziec kto to pisze, bo do ktorych drzwi pukac

Gość gość
ięcia] gość to zrob dziure w suficie, zaraz bede 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale nade mna ...? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość cudowny pomysl usmiech.gif a umyjesz mi stopki? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość bujaj się , mam jacuzzi dla zakochanych smiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja nie organizuje orgii ,tylko chce ja zaprosic! usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość a masażyk pleców umiesz robić? 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość PS Bede wszystko myl usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kobiety przewaznie nie narzekaja zmów paciorek !

Gość gość
Hehe wszystko? :)

Gość gość
Nie podam adresu bo sie zjedzie caly zespol. Ale ten 'ktos" z jacuzzi? :)

Gość gość
to chyba jednak nie do mnie bylo :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Mieszkasz nade mna?

Gość gość
tak

Gość gość
z jacuzzi?Nie wypada mi tu pisac :D dobrej

Gość gość
nade mna mieszka tez jakuza :classic_cool: robic ma sepuku :classic_cool:

Gość gość
Gdyby tak bylo, byloby to bardzo proste. Czyli ten sasiad nie wie co traci? :) No, ale to nie ja.

Gość gość
m - strona główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Chcesz 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość to naleje wody do wanny, zrobie duzo piany, pobawimy sie kaczkom i popatrzymy na niebo? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość to zrob dziure w suficie, zaraz bede 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale nade mna ...? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość cudowny pomysl usmiech.gif a umyjesz mi stopki? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość bujaj się , mam jacuzzi dla zakochanych smiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja nie organizuje orgii ,tylko chce ja zaprosic! usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość a masażyk pleców umiesz robić? 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość PS Bede wszystko myl usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kobiety przewaznie nie narzekaja. usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość to jeszcze fajnie by bylo wiedziec kto to pisze, bo do ktorych drzwi pukac 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ięcia] gość to zrob dziure w suficie, zaraz bede 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale nade mna ...? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość cudowny pomysl usmiech.gif a umyjesz mi stopki? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość bujaj się , mam jacuzzi dla zakochanych smiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja nie organizuje orgii ,tylko chce ja zaprosic! usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość a masażyk pleców umiesz robić? 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość PS Bede wszystko myl usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kobiety przewaznie nie narzekaja zmów paciorek ! 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Hehe wszystko? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie podam adresu bo sie zjedzie caly zespol. Ale ten 'ktos" z jacuzzi? usmiech.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość to chyba jednak nie do mnie bylo cool.giflapka.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Mieszkasz nade mna? 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość tak 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość z jacuzzi?Nie wypada mi tu pisac smiech.gif dobrej 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość nade mna mieszka tez jakuza cool.gif robic ma sepuku cool.gif 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdyby tak bylo, byloby to bardzo proste. Czyli ten sasia

Gość gość
nie mam sasiadow tu jest osiedle dla pan :classic_cool:

Gość gość
Czy to sa kopie dla wnukow? :)

Gość gość
Osiedle dla pan? Akademik dla nauczycielek? ;-)

Gość gość
gdzie mi tam do nauczycielki, paniusia ze swietlicy lepiej byc :classic_cool:

Gość gość
No to lac te wode?

Gość gość
lej :classic_cool: zawsze kiedy slysze czy czytam" lej wode" mysle o wypracowaniach :classic_cool: skrzywienie