Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

symbole Illuminati na Eurowizji?

Polecane posty

Gość gość

Wpiszcie w youtube hasło illuminati eurovision 2014 :O Jestem przerażona.

Gość gość
W dodatku to hasło wypowiedziane przez Conchitę: ''Dedykuję sukces tym wszystkim, którzy wierzą w pokój i wolność. Wiecie, kim jesteśmy. Jesteśmy jednością i nic nas nie zatrzyma''.

Gość gość
Omg właśnie się zastanawiała czy illuminati też uczestniczyli w Eurowizji... Jak widać są wszędzie i nie maja z tym trudności... Jutro obejrze

Gość gość
niech kroczą naprzód

Gość gość
To mogłoby wyjaśniać wyniki głosowania i wygraną Austrii.

Gość gość
podaj jakis link?

Gość Akkrojka
wymyśliliście sobie samiych całych iluminatów :O ciężko mi uwierzyc ze oni są wszędzie, że nikt o nich nic nie wie, i niby po co mieli by to wszystko robic, co?

Gość Akkrojka
wymyśliliście sobie sami tych całych iluminatów :O ciężko mi uwierzyc ze oni są wszędzie, że nikt o nich nic nie wie, i niby po co mieli by to wszystko robic, co?

Gość gość
Też mi się rzucili w oczy! Obiecałam sobie, że po Eurowizji to sprawdzę i zapomniałam ; /

Gość gość
Wrzuciłabym linka, ale pokazuje mi się SPAM :/

Gość gość
Akkroja (czy jakoś tak) widać że guw#o wiesz o illuminati i ccałym przemyślemuzycznym kktórym oni rządzą to po chole#e zabierasz tu glos.... Żenada

Gość gość
wszystko*******lnie prędzej czy później, nie ma na to rady, ludzie dziczeją i zaczynają przypominać zwierzeta w ludzkiej skórze kierujące się tylko pierwotnymi instynktami: jeść, wydalić, poor****** cywilizacja śmierci- zabijanie słabszych, chorych i starych, zboczenia seksualne, konpsumcjonizm rozbuchany do granic wytrzymałości

Gość Akkrojka
gościu z 4.56 ---> to może bys mi tak łaskawie wyjaśnił o co chodzi z tym całym Iluminati? a nie jedziesz po mnie, ja tylko trochę o tym czytałam, ale wydaje się to niewiarygodne że cos takiego istnieje, może dla mnie to po prostu ciężkie do ogarnięcia, dzwi mnie że nikt o tym głośno nie mówi, dlaczego tak jest? chętnie dowiem się czegoś więcej o ich działalności, bo tak jak napisałeś, faktycznie g/ó/w/n/o o tym wiem, więc prosze uświadom mnie

Gość gość
chofdzi wam o ten film po hiszpańsku że conchita to antychryst? ja tam nie wiem z tym iluminatami może jest może nie jest

Gość gość
A co Ty jakaś nierozgarnieta jesteś? nie masz paluszków co by wklapać w google hasło i sobie poczytać. Mnóstwo tego w necie, ale nie Ty potrzebujesz żeby wszystko podać Ci na tacy.

Gość gość
Ja żem jest gość od 4 z hakiem :) sory ze bywał wredna ale taki defet charakteru... Za dużo tłumaczenia żebym czy ci teraz tłumaczyła ale poszperaj w necie nawet na you tube i znajdziesz odpowiedz...a czemu nikt nie robi z tego wielkiej afery odpowiedz jest prosta - zbyt wielu wpływowych ludzi jest w to zamieszanych i wyznawcy szatana żądzą całym show biznesem i robią co chcą

Gość female20
Illuminati są sponsorowani przez masonerie i wykonują określne zadania, dl nich przeznaczone. Są wszędzie mają swoich ludzi, są to ludzie wyskoko postawieni i prawie cały show biznes to masoni i illuminati. To jest długa historia i wiele by trzeba opisywać, ale chodzi o NWO, czyli New World Order, mianowicie Nowy Porządek Świata, w którym szatan będzie wraz ze swoimi wyznawcami masonami rządził światem oni bardzo by tego chcieli, dlatego też cały czas jest depopulacja na swiecie aby mozna bylo rządzic ludzmi musi byc ich okreslona liczba na swiecie, a w tej chwili jest ich za duzo, np szczepionki, chemia w żywności ktora prowadzi do śmiertelnych chorób, raka itp. Ponato GMO, a przykładem, co GMO zrobiło ze szczurami karmionymi GMO przez jakiś okres czasu. Illuminati dla przykładu Lady Gaga po wypraniu mózgu, zachowuje się jakby postradała zmysły, Rihanna, która promuje dewiacje, Madonna, Jay-z, Keyne West, Beyonce, Katy Perry i wielu wielu innych, to są tylko nieliczne przykłady.

Gość gość
nie ma co dywagowac ! royzpisywac sie bo to nic nie daje ! musimy sie temu sprzeciwstawiac,chronic nasze rodziny i dzieci

Gość female20
uważajcie też co pokazujecie swoim dzieciom, np bajki. Wiecie kto to Walt Disney, twórca wielu sławnych bajek, które wszyscy znają? jest wysoko postawionym masonem wysokiego stopnia, aż 33, bo w masonerii istnieje degradacja. "Oznacza to, że nie tylko był on wysokiej kategorii członkiem masonerii, ale że czcił on szatana i służył mu. Na tym poziome musisz odrzucić swoją religię i przysiąc służbę masonerii i szatanowi."

Gość gość
iluminaci są od jakiegoś czasu także w kk , który mają rozsadzić od środka jako najwiekszy hierarchiczny kościół chrześcijański golgota beskidów 40 min na youtube o sprofanowanej przez nich drodze krzyzowej naszpikowanej symbolami masonerii

Gość gość
hmmm obrzydliwstwo zawsze bylam przeciwko wszystkiemu co idzie z zachodu "To, co nasze jest, najlepsze jest, bo nasze jest! (to!)," jak spiewa Cleo jak widac ma racje :)

Gość gość
Kolejna teoria spiskowa- jedna z płytszych i głupszych jakie znam.

Gość gość
Dokładnie musimy chronić przede wszystkim swoje rodziny i najbliższych to jedyne co możemy w tej sytuacji zrobić...

Gość vlex
Tekst my słowianie jest znakomity ale was boli bo jesteście dewiantami i nie lubicie erotyki dwa jesteście dziwakami bo patriotyzm was razi

Gość gość
tęcza także jest symbolem żydomasonerii , dlatego stoi obecenie jako ten symbol w w-wie na pl. Zbawiciela , aby urągać Zbawicielowi Tęcza jest synbolem Międzynarodowego Zakonu Tęczy dla Dziewczyn – organizacji stowarzyszonej z masonerią, przeznaczonej dla dziewcząt w wieku od 11 do 20 lat, opartej na pismach chrześcijańskich. W mitologii skandynawskiej tęcza to pomost łączący Ziemię (symbol kobiecego sromu) z niebem (symbolem penisa Wielkiego Ojca). W żydowskiej kabale tęcza miała symbolizować seksualny obrządek – jej łuk był męskim boskim prąciem schodzącym do łona królowej, bogini.

Gość gość
Jestem patriotką, kocham Polskę, ale teledysku i durnej piosenski Cleo nie cierpię, jest seksistowska,tandetna i burdelowa. Epatuje tanim seksem ,jak z seksszopu,to nie jest erotyka tylko jakaś żenada. A jeśli chodzi o masonerię, to tak,jest ona wszędzie, to oczywiste, i jasne jak słonce że ma określone cele, a aby je zrealizować musi pozostawać niezauważona, dlatego nic się o nich nie mówi, masoneria kontroluje większość mediów, więc nie ma w nich słowa o masonerii, natomiast jest ciągła nagonka na KK i wszelkie wartości.

Gość gość
Ja nie lubię my słowianie ale nowy kawałek Cleo cicha woda jest super...