Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tralala1230

czy zachowal sie wlasciwie?

Polecane posty

Gość tralala1230

Witam, piszę tu aby podzielić się z Wami nurtującym mnie ostatnio tematem., i poznać Wasze zdanie.. Otóż ostatnio byłam na 18-stce kolezanki, wzielam ze sobą znajomego bo nie chcialam iść sama (grubszy powod). Zgodzil się z chęcią, jest on tylko moim znajomym, startowal do mnie swego czasu no ale mniejsza z tym. Umówiliśmy sie, ze ja kupuję prezent, on natomiast zakupi flaszkę, gdyż "tak jest wychowany, ze z pustymi rękoma na krzywy ryj sie nie wchodzi". Nawet przed samym wyjazdem zapytal mnie, czy cos kupić wiec ja przypomniałam mu o wódce. Kiedy przyjechal, zapytalam czy oddac mu pieniążki a on pokazal mi rachunek z kwota ponad 30zl.. Wiec oddalam mu te pieniądze, były to moje ostatnie 40zlotych ale cóż... I chcialam zapytac, czy postapil wlasciwie? Mnie to trochę zdenerwowalo. Do tego jeszcze podczas składania życzeń i wręczania prezentów, mówil tak, dumny, "a to taki mały drobiazg ode mnie". dodam, ze on jest facetem 24-letnim, dobrze zarabia a ja mam sie 18 lat i pieniążki muszę wyżebrać od rodzicow. Zapraszal mnie tez wcześniej kilka razy na piwo, za które i tak sama musialam zapłacić. Dodam jeszcze, ze cala impreze byl dla mnie niezbyt mily i traktowal to jakby przyjechal z wielkiej łaski.. Wiem, ze on nie mial żadnego obowiązku kupowania czegoś bo to ja go zaprosiłam jako osobę towarzyszaca, ale chodzi mi o sam gest.. Bo i tak wcześniej wspominal, ze nie chce isc na krzywy ryj. Wcześniej, gdy szlam z kimś, nigdy nie bylo opcji żeby partner przychodzil z pustymi rękami. Nie jestem jakaś materialistką, chodzi mi o sam gest bo dla niego nie jest to żaden majatek a juz to inaczej wygląda jak cos przyniesie. Chce znać wasze zdanie, co o tym myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować