Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna31

malzenstwa mieszane

Polecane posty

Gość joanna31

Witam,zachecam do rozmowy pary mieszane,podziwlcie sie swoimi doswiadczeniami,jak sie dogadujecie,ile was dzieli a ile laczy? Ja mam meza z egiptu,mamy synka,dogadujemy sie super,wszystko jest ok i w zyciu bym nie pomyslala,ze wyjde kiedykolwiek za obcokrajowca ale po moich doswiadczeniach z polakami jakos odechcialo mi sie w ogole spotykac z kimkolwiek.A tu taka historia :) Ja jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Gratuluję i życzę szczęścia. Mi go zabrakło, ale super że są związki, które się udają.

Gość gość
nie chwal dnia przed zachodem slonca...

Gość gość
co znaczy pary mieszane...bo nie zrozumiałem twego przypadku?

Gość joanna31
pary mieszane-czyli o roznych narodowosciach

Gość gość
moj maz jest z polnocnej Afryki jestesmy normalnym malzenstwem nie ma wiekszych problemow miedzy nami wrecz przeciwnie dogadujemy sie bardzo dobrze.

Gość _gość
takie ładne imię a tak głupio piszesz, to najlepiej napluj na wszyskich Polaków, zrzeknij się obywatelstwa, spójrz w lustro, uśmiechnij się i powiedz z dumą w głosie: teraz to ja jestem pani amerykanka:P

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona. + 25 lat temu tez bylam zadowolona. Nie było konfliktow ani w sferze religijnej, ani obyczajowej. Niestety, korzenie to niezwykle zjawisko. Sama się przekonasz, nie dziś to jutro:-(

Gość joanna31
Zachecalam do rozmowy ludzi w podobnej sytuacji a nie prosilam o wyklady moherowych beretow ojojojjj jak to zobacze za pare lat.No kazdy arab zabija i cwiartuje zwloki zabiera dzieci i podpala zone.Idzcie pogadac o tym na laweczce pod blokiem z innymi moherami.Akurat znam bardzo wielu polakow ktorzy leja swoje zony i dzieci maja w d***e dom i uczucia rodziny i tylko chleja jak swinie pijusy ale o tym glosno nikt nie mowi bo my taki cudowny narod yhyy.Akurat znam wiele malzenstw mieszanych i sa normalnymi ludzmi a stereotypowosc i ciemnogrod to dewiza polskich zrytych komuna beretow :-)

Gość gość
Pogadamy za pare lat idiotko! Widać ze nie jesteś dlugo ze swoim habibem.

Gość gość
2014-05-11 23:47:19 [zgłoś do usunięcia] joanna31 Zachecalam do rozmowy ludzi w podobnej sytuacji a nie prosilam o wyklady moherowych beretow ojojojjj jak to zobacze za pare lat. =================== masz problemy ze zrozumieniem? Napisalam, ze wychodząc za maz za swojego cudzoziemca, nie spodziewałam się, ze jednak pochodzenie jest przeszkoda. Kiedy byliśmy młodzi, nie było konfliktow na tle religijnym czy z powodu pochodzenia. Wydawalo się, ze im dluzej ze sobą będziemy, tym będzie lepiej.Niestety...po 25 latach malzenstwa, okazało się, ze jesteśmy zupełnie rozni.