Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAKTY SA TAKIE ze osobie po 30 stce bardzo trudno znalezc prawdziwa milosc

Polecane posty

Gość gość
samotna ile masz lat? 33? gdzies tam taka liczbe zauwazylem :)

Gość Taki_jeden_964
Obrażanie innych nic nikomu nie przyniesie tylko autorom jeszcze większe kompleksy i zgryźliwość. Ps. samotnaaaaaaaa poznasz jeszcze. :)

"oni pisza o czyms innym" oj pogubiles sie... kochany jestes ja mam w nosie o czym oni pisza ja pisze do ciebie ogarniasz? pytam ciebie a nie "ich" x chodzi mi że erotomani piszą głównie o seksie jak np. ten od lizania d**y Dareois, a ja takich bajek nie pisze

Gość samotnaaaaaaaa
Ja akurat mam 31 - laki81 pisała, że ma 33. Zresztą jakie to ma znaczenie?

Gość samotnaaaaaaaa
wedlug tego co napisales/las szukam tylko w teorii nie latam za facetami, nie chodze po klubach, czekam az ktos mnie zauwazy to facet ma adorowac i zabiegac o kobiete wiec czekam

Gość gość
claude ma 40 lat i wlasnie podbija :D

Gość samotnaaaaaaaa
Nie pisałam o 40-latku. Pisałam o facecie grubo po 40-stce, albo nawet po 50-tce... Pomimo że nie jestem najmłodsza, to cały czas liczę na to, że facet łączy się z dzieckiem. A nie wyobrażam sobie, że moje dziecko na studia wysyła ze mną 70-latek... Poza tym niestety, ale zdecydowana większość facetów w takim wieku to są panowie, którzy chcą leczyć kompleks wieku średniego młodszą kobietą.

Gość zapent
samotnaaaaaaaa znam bardzo wielu normalnych samotnych facetów w wieku 30 - 35 lat i są bardzo zapracowani, nie mają czasu na jakieś tam forum lub na fb , mają własne firmy i zapierniczają po 14 godzin na dobę , budują własne domy , szukaj takich samotnych

Kto powiedział, ze tylko faceci myślą o seksie? Katecheta w podstawówce? x forumowe suki które zarzucają facetóm że liczy się tylko dla nich seks

Gość samotnaaaaaaaa
Tylko jak facet w ogóle nie ma czasu, to jak i gdzie na niego można trafić? Taki chcesz być mądry zapent, a żadnych konkretów...

Poza tym niestety, ale zdecydowana większość facetów w takim wieku to są panowie, którzy chcą leczyć kompleks wieku średniego młodszą kobietą. x kobieto to NIE kompleks A CHĘĆ PIESZCZENIA MŁODEGO CIAŁA, zrozum KAŻDY WOLI MŁODSZE, to NIE kompleks ani kryzys wieku średniego

Gość gość
widzisz claude speed już bluzgasz ciebie trzeba traktować jak powietrze

Gość samotnaaaaaaaa
Chyba Cię ponosi trochę. Pieszczenie to jedno, a dowartościowanie się młodą, atrakcyjniejszą partnerką to drugie.

Gość Taki_jeden_964
zapent Taki zapracowany to nie koniecznie musi znaczyć zaradny. Był już raz temat kobiety, która zdradziła męża bo tyle pracował i nie miał dla niej czasu.

Gość gość
a ja jestem dziwna nie mam jeszcze 30 a podobają mi się faceci po 50 ale zawsze lubiłam starszych

Ja to widzę tak: granica jest biologia. Jeśli facet wiekowo może być ojcem lub synem, a kobieta córka bądź matka - to jest chore.

to młoda twarz, młode ciało itp, ale stare kobiety podczepią ideologię, TO TYLKO GUST I MIŁY WIDOK DLA OCZU

Gość samotnaaaaaaaa
Ok, Ty też będziesz szukał zawsze młodszej, powodzenia. Ja ojca mam i nie potrzebuję drugiego, bo na szczęście z tym jednym mam dobry kontakt.

Gość gość
rokokowa panna Nie ma w tym nic chorego. O 15 lat starszy facet to w sumie już mógłby być ojcem. Jakbyś się zakochała w dużo starszym lub dużo młodszym to zmieniłabyś zdanie.

Gość gość
PRZECIEZ 30 lat to niewiele ,a co bedzie jak bedziecie mieli 50 lat ?

Gość gość
FACECI TEZ sie starzeja ...KAZDY z Was zbrzydnie zestarzeje sie ...nie oszukujmy sie ;) ale znam wielue facetow w wieku 20 paru lat 30 stu i sa brzydcy...a mysla ze fajni ladni..;)

Gość gość
moja znajoma ma 29 lat i faceta o 4 lata młodszego.

Gość samotnaaaaaaaa
Nie ograniczam drastycznie "dostępności" wiekowej - facet może być trochę starszy, a nawet trochę młodszy. 4 lata różnicy to nie jest dużo. Ale jednak nie zakładam związać się z kimś 10 lat młodszym, czy 15 lat starszym...

faceci tez sie starzeja ...kazdy z was zbrzydnie zestarzeje x wiem ale kobiety szybciej wiedną

Gość Taki_jeden_964
samotnaaaaaaaa Mój brat związał się o 16 lat młodszą i są dobrym małżeństwem. Ja znowu tak nie zamierzam 3-4 lata max. Każdy niech wybiera jak mu pasuje.

Claude nie znasz dzisiejszych możliwości :) albo nie znasz kobiet, które to ogarniaja.... Albo nie wiesz, ze to ogarniaja... ;)

Gość pan36
Ja mam chęć posźukać takiej 30+, ale jak czytam teksty pań na tym topiku, to ta chęć g/w/a/łtownie maleje. Pozdro dla panów stąd-celne spostrzeżenia macie. :)