Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z dziewczyna juz prawie 2 lata bylo nam dobrze przez jakis czas lecz jak to w zwiazku bywa byly rozne kłutnie. Z czasem zaczely wynikac pewne problemy z tego, mianowicie ja zaczołem mierzyc swoimi oczami inne kobiety mijane na ulicy nawet w obecnosci mojej dziewczyny, a to jej bardzo przeszkadzalo. Chce nad tym jakos zapanowac powstrzymac sie od tego bo ja bardzo kocham! ale udawalo mi sie to tylko na jakis czas. Jka jest tego przyczyna co zrobic zeby to nie wracało? Drogi problem to taki ze ja kiedys w przeszlosci byle w zwiazku z inna dziewczyna a ja jestem teraz jej pierwszym chlopakiem. Ma z tego powodo także problemy. Mimo tego ze jestesmy czysci wobec siebie bo jak i ona tak i ja nie mamy stosunkow seksualnych za soba z innymi partnerami. Co mam z tym problemem zrobic? Za okazana pomoc z góry dziekuje :)

Gość gość
zadna kobieta nie lubi jak facet patrzy sie na inne , na inna ZADNA ! ZAPAMIETAJ TO SOBIE :) a juz na pewno jak robi to w jej obecnosci..

Gość gość
wiem to i bardzo tego nie chce! ale kiedys tego wgl nie bylo przechodzilem odok tłumu kobiet i na zadnej nie zawiesilem oka, teraz cos sie popsulo i juz tak nie zawsze potrafie zdazy mi sie od czasu do czasu zawieść oko. W czym jest problem? Co mam zrobic bo to zazwyczaj jest nieswiadome z mojej strony.