Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat o zazdrosci 2

Polecane posty

Gość gość

Witam kochani pomózcie czy jestem zbyt zazdrosna o mojego faceta jesli komplementuje dziewczyny w mojej obecnosci jest mi strasznie przykro i chce urwac zwiazek bo moj facet sadzi ze jestem zbyt zazdrosna.Boli mnie to ze rozbiera sie w przymiezalni do pasa i pokazuje swoj tors i nnym mam wrazenie kobietom i bawi go to ze ja jestem zazdrosna.Dla niego to nic a mnie boli sece

Gość gość
to na plaże nie ma szans z toba wyjśc...bo tam tez tors pokaże, obym nie trafil na taka jak ty...zazrosnice

Gość yrir
Tak durny temat powinnaś zamieścić na jakimś portalu dla gimnazjalistek. Czy sugerował ci już ktoś że jesteś ociężała umysłowo lub niedojrzała emocjonalnie? A może to jakaś choroba psychiczna?

Gość gość
moja dziewczyna jest tak samo chorobliwe zazdrosna i juz nigdzie nie mozemy wyjsc razem a na imprezy to juz nie chodzimy od 5 lat. To bardzo meczace i czesto mysle o rozwodzie

Gość gość
prowo 10/10 dwa razy ten sam temat na po 30-tce.

Gość gość
prowokacja czy nie to bez znaczenia bo problem istnieje, niektore kobiety sa tak zazdrosne, ze zwiazek z nimi jest jedna wielka meczarnia, te kobiety nigdy nie przestaja co gorsze ich zazdrosc jest wieksza i wieksza az przeistacza sie w fobie, czy to normalne? czy kazda kobieta z wiekiem staje sie zazdrosniejsza i coraz wiecej rzeczy zaczyna wyprowadzac ja z rownowagi, nie dziwie sie, ze jest tyle rozwodow i seperacji albo zdrad bo jak mozna zyc ze szpiegiem i policjantem w jednej osobie? .-(

Gość gościówa40
A kto powiedział, że z wiekiem się zazdrośnieje? Zazdrość jest wtedy, kiedy brak zaufania. Ja mam 40 i nie jestem zbyt zazdrosna, ale mąż też nie daje mi powodów...

Gość poprzedni gosc
to ne calkiem tak jak twierdzisz bo z wiekiem nasza pewnosc maleje a juz u kobiet to ho! ho! wlasnie 40 to chyba najbardziej zazdrosne kobiety bo zauwazaja ze mlodosc powoli znika a ich mezowie zaczynaja je olewac i strzelaja slepiami za kazda malolata na ulicy. rozwody po 40 sa najbardziej powszechne.

Gość gość
Rozwody po 40-tce wg Ciebie są spowodowane zazdrością?weż się ogarnij.To może byc jeden z czynników,ale powody zwykle leżą po obu stronach.Nie mówimy o zazdrośc***atologicznej,bo to chora sytuacja.

Gość poprzedni gosc
ja sie ogarnalem i tobie tez to radze a jak juz to zrobisz to poczytaj troche statystyk a zrozumiesz jak bardzo sie mylisz. Zazdrosc jest jak trucizna, potrafi zniszczyc wszystko miedzy ludzmi nawet najwieksze przyjaznie i milosci.

Gość gość
Nie jest napisane,ze zazdrość jest jedynym powodem do ponad 70u tysięcy rozwodów rocznie.Są tez inne,wielorakie powody,w tym zazdrość. Zazdrośni chorobliwie nie są w granicach czterdziestu lat,są nimi od zawsze,bo to deficyt takich ludzi,skaś się to bierze. A,jesli rozpadają sie przyjaznie przez zazdrosć,to znaczy,że nie była to przyjazń. Bardzo upraszczasz wywód o zazdrosci.

Gość gość
noooo, bardzo madra jestes i doswiadczona w pyskowkach, ale jak to mowia nasi kuzyni ze wschodu "Pozyjemy-zobaczymy!" zebys nie wspomniala kiedys moich slow :-)

Gość gość
jak zaczniesz sie sypac a to juz niedlugo

Gość Romantyczna natura
Prowo czy nie to temat stary jak swiat. Prawda tez jest ze wielu mezczyzn uwielbia jak kobieta jest zazdrosna, jak robi sceny zazdrosci i awantury. Uwazaja ze taka kobieta naprawde kocha. Dopiero po dluzszym czasie zaczyna to byc meczace ale.... widzialy galy co braly.

Gość gość
Ale wpis ten z 16'38.Gościu,gdzie ty w stwierdzeniu o kilkudziesięciu tysiącach rozwódów(rocznie)w Polsce widzisz pyskówki? Byłoby zartem stwierdzać,że zazdrość była powodem tylu tysięcy rozwodów. Ile małżenstw,tyle powodów,przyczyn,itd. A juz tekst o braciach ze Wschodu,ech,szkoda gadać:(

Gość gość
a co moze Rosjanie to nie nasi slowianscy kuzyni? tak juz sie wam w glowach poprzewracalo od tej unii, ze zapominacie swoich korzeni, jeszcze wam niemiec pokaze gdzie jest wasze miejsce a unia jak zwykle kopnie polaka w d**e juz raz chcieli nas jako podludzi zagazowac, rozstrzelac i zaglodzic 6 milionow Polakow zamordowali na oczach Europy a co robila Europa no wlasnie, miala nas w d***e i tak samo bedzie teraz, wykorzystaja nas zeby odzyskac swoje pozyczone pieniadze o potem kopna nas wszystkich w d**e bo dla nich jestesmy tylko cholota ze wschodu. Zaplacimy taka sama cene jak Ukraincy bo Rosjanin nie zapomni naszej sluzalczosci dla falszywego zachodu

Gość gość
powtarzam! zazdrosna kobieta jest dla nas jak ropiejacy wrzod pomiedzy posladkami

Gość NIEODSTRASZALNY
Dziewczyno sprawa jest prosta. Bierzesz go do łóżka Trzymasz ujeżdżasz nęcisz biodrami wychodzicie tylko żeby coś zjeść albo za potrzebą. Nigdy nie będziesz musiała być zazdrosna!

Gość gość
problem w tym ze one chca duzo seksu tylko dwa razy w zyciu ; pierwszy jak chca miec bachora albo kilka bachorkow a drugi raz jak juz przekwitaja ale wtedy nikt juz nie chce je bzykac

Gość gość
20'10 temat jest o zazdrosci a nie o braciach-Slowianach,konkretnie Rosjanach.Tematy Ci sie pomyliły:(

Gość gość
zazdrosc 1 -kazdego tygodnia w Polsce ginie conajmniej dwie kobiety w Polsce z rak swoich obecnych albo bylych partnerow. Jako przyczyne podaja najczesciej zazdrosc bo nie mogli zniesc mysli, ze kto inny bedzie ja mial. . Zazdrość jest tak poważną słabością i tak groźną postawą, że jest ona zaliczana do grzechów głównych. Postawa zazdrości jest cierpienie doznawane z powodu dobra drugiego człowieka lub nadmierne pragnienie przywłaszczenia go sobie wiec co moze byc dobrego w zazdrosci? . Psychologia nazywa zazdrosc zespolem Otella. podaje definicje; Zespol Otella- Polega na urojeniowym przeświadczeniu o niewierności, skierowanym w stosunku do swojego partnera (małżonka). W praktyce przejawia się nieustannym poszukiwaniem dowodów, mających świadczyć i potwierdzać zdradę. Do najczęstszych zachowań należy przeszukiwanie kieszeni ubrań, przeglądanie szuflad, sprawdzanie połączeń telefonicznych. Osoby dotknięte tym zaburzeniem często wynajmują szpiegów, którzy mają dowieść rzekomej zdrady małżonka. Rozmowa skierowana jest przede wszystkim na ujawnienie dowodów niewierności. Prowadzi to często do kłótni, dezorganizuje życie rodzinne. Największym zagrożeniem jest jednak przemoc, skierowana na rzekomo niewiernego partnera. Czasem kończy się zabójstwem. Jak wspomniano wcześniej, przekonanie o niewierności w większości przypadków jest urojeniem, jednak niekiedy może przybierać formę idei nadwartościowej. Nasila się w stanach depresyjnych i lękowych. Może występować jako samodzielne schorzenie, współistnieć z innymi lub stanowić składową wielu zaburzeń (np. schizofrenii, depresji).

Gość Romantyczna natura
gość powtarzam! zazdrosna kobieta jest dla nas jak ropiejacy wrzod pomiedzy posladkami < < A ja ci powtarzam ze tak lubicie bo sie z takimi wiazecie i w tych zwiazkach tkwicie. Z pustego narzekania nic nie wynika. Biadolenie jest nudne i swiadczy o braku jaj. Nie pasuje Ci uklad, to sie rozstan A jesli pyszczysz tylko tu na necie a w domu podkulasz grzecznie ogon to znaczy ze tak ma byc jak jest. Tyle w temacie.

Gość gość
chyba sama jestes taka zolza ktora terroryzuje swojego mena a on podkula tylko grzecznie ogon

Gość gość
Gość pietka..założył temat na czyjeś potrzeby,podpuscił i się juz nie pojawił,podczytując a Wy dalej sie jaracie .