Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisać do niego ?

Polecane posty

Gość gość

czy jesli chłopak odzywa się 2 miesiace po rozstaniu to czy to cos moze oznaczac ?

Gość gość
wiesz nawet on nie wie co robi a my tymbardziej

Gość gość
tak myslalam, nie wiem po co on się w ogóle odezwał ;/ jak juz zapominalam to sie odezwal i wszystko wrocilo :(

Gość gość
spontanicznie sie odezwal wiesz, sam nie wie moz edlaczego

Gość gość
a co napisal?

Gość gość
pobzykał, stwierdził że byłaś lepsza w łóżku, więc się odezwał, bo może znów się skusisz a on i tak cię rzuci za jakiś czas

Gość gość
do mnie też się mój ex odezwał, początkowo się bałam kontaktu z nim, ale gdy zaczęłam się spotykać z nowym w którym zakochałam się po 2 miesiącach od rozstania to był mi juz obojętny i jego wiadomosci bardziej mnie irytują niż cieszą. na miłość nowa miłość

Gość gość
wy zaraz o bzykaniu, wezcie sie,

Gość gość
przecież to prawda z tym bzykaniem

Gość gość
NIGDY. Nie poniżają sie. Nigdy.

Gość gość
no ale nie musiscie tak o tym gadac, tylko bzykaie i bzykanie

Gość gość
Pewnie mu stanął to napisał, co w tym dziwnego :D ...strzepał, ulżyło mu i dał sobie spokój, napisze jak mu znowu stanie :P

Gość gość
zesra sie

Gość gość
ma ochotę cię przelecieć parę razy, znajdzie nową i znów zostaniesz sama jak idiotka

Gość gość
przez to wasz pisanie jestem cała mokra, teraz mnie dopiero korci żeby odpisać i się przy tym masturbować

Gość gość
dziewczyno oni c***iszą brutalnie,żebyś się ogarnęła, ten typ ma cię w dopsku o czym ty myślisz? o powrocie do niego? :O

Gość gość
a moze ja kocha, gowno wiecie

Gość gość
To po ch/u/j/a się rozstawała jeżeli taki fajny i kochający, ty też jesteś upośledzona umysłowo? :P

Gość gość
nie pisz, napisał raz, to i niech sam teraz działa. nie wysilaj się nawet na niego, jak cię chce to niech na głowie staje teraz, ooo tak trzeba robić a nie pisaćdo gościa może jeszcze i prosić się. Dupa.

Gość gość
ok dzięki wam wszystkim za komentarze, to bzykanie sobie mozecie odpuscic bo nie robilismy tego wiec raczej nie o to tu chodzi, dziękuje jednak za miłe słowa :)

Gość KochanicaMęża
Mój były się ze mną rozstał, potem zaczął odzywać, też po dwóch, trzech miesiącach. Tłumaczył, że faceci chyba faktycznie tak mają, że po jakimś czasie dopiero odczuwają brak. No to się zeszliśmy, pobyliśmy kolejny rok razem i wszystko znowu się popsuło, bo nie mógł znieść, że ja podczas tej przerwy zaczynałam zdrowieć, a on dopiero zaczynał cierpieć. Oczywiście moje cierpienie gdy mnie zostawiał nie było ważne. Zarzucał mi, że widocznie go nie kochałam tak naprawdę. Zaczął być chorobliwie zazdrosny, irytujący.. i zostawił mnie znowu na miesiąc przed maturą. Tyle z czterech lat związku. Kiedy weszłam w nowy związek zaczął się znowu odzywać, kolejny raz już nie reagowałam. Wszystko płynie, nie ma co wchodzić drugi raz do tej samej rzeki. Jak nie wyszło raz, to nie wyjdzie i drugi.

Gość gość
Kochanica meża rozumiem Cię doskonale, tez nie jestem za tym zeby wchodzić drugi raz do tej samej rzeki, on mnie zostawił nagle w sumie bez powodu wiec to chyba boli najbardziej taka niedokonczona sprawa, osobiscie jednak zmieniłam ostatnio zdanie na temat zwiazków. Uwazam ze powinno dać się drugą szansę bo moze czas nie był gotowy na pierwszą. Moze faktycznie to ze się do mnie odezwał nic nie znaczy, muszę zapomnieć tylko po prostu wszystko wróciło a było juz lepiej to jest najgorsze :)

Gość gość
zobaczysz sama czy sytuacja sie rozwinie czy nie najlepiej jakby sie panowie wypowiedzieli

Gość gość
up