Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka jakich mało

Jestem idiotką bo się zakochałam przez przypadek w żonatym ale nie będę rozbijać

Polecane posty

Gość idiotka jakich mało

ich związku. A największym moim debilizmem było to, że widok obrączki na jego palcu tłumaczyłam tym, że może jest wdowcem, bo nigdy go z żoną nie widywałam a widywaliśmy się prawie codziennie. Jednak wczoraj miałam naoczny dowód, że ów żona zmartwychwstała, także moja miłość platoniczna musi umrzeć...

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] idiotka jakich mało ich związku. A największym moim debilizmem było to, że widok obrączki na jego palcu tłumaczyłam tym, że może jest wdowcem, bo nigdy go z żoną nie widywałam a widywaliśmy się prawie codziennie. Jednak wczoraj miałam naoczny dowód, że ów żona zmartwychwstała, także moja miłość platoniczna musi umrzeć... Odpowiedz na ten temat » powiedz to koleżance a nie zaśmiecaj forum

Gość gość
OWA żon idiotko :o

Gość idiotka jakich mało
przecież wiem, że jestem idiotką do tego analfabetką 😭

Gość idiotka jakich mało
Widze ze mi nie poradzicie...no coz trudno,ide poszukac punktu G w takim razie bo ostatnio gdzies mi sie schowal i nie moglazem znalezc!

Gość idiotka jakich mało
słuchajcie, jestem happy!!! zadzwonił do mnie i powiedział mi, że kocha mnie i odejdzie za jakiś czas od zony, że kocha mnie bardzo i tylko ze mną będzie. Wspaniale, prawda?:) Aż fruwam ze szczęścia

Gość gość
yyyyyyyyyyyy serio zadzwonił?

Gość idiotka jakich mało
sorry,przejezyczylam sie ,powiedzial ze odejdzie NA jakis czas od zony :-) wtedy sie pobzykamy konkretnie a potem znow do zony wroci ale to nie bedzie zdrada przeciez bo sie rozstana ,,,,hihi ale kombinator z niego.Zmykam juz ,musze sobie pipke umyc bo troche juz nie myta...baj baj

Gość gość
Bye bye

Gość nakrapiana perspektywa
Przeciez to jest podszyw! :) W cuda wierzycie? Autorko, ja mialam ostatnio dosc podobna sytuacje, z tym, ze to ja, zonata, sie zakochalam w innym. Da sie przezyc, kiedys to przeciez musi minac.

Gość gość
Dobry żart :-p A ja idiotka jakich Nie Mało też pokochałam zonatego i nie czuje się z tym źle Milosc i sraczka przychodza znienacka

Gość gość
Czemu nie? Obrączka nie zaklęcie. Żonaci są najlepsi, polecam.

Gość gość
,,Jednak wczoraj miałam naoczny dowód, że ów żona zmartwychwstała, także moja miłość platoniczna musi umrzeć...'' --- O k****. Von Sohnn zmartwychwstał!