Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaBrrzydka

Schudlam w 2miesiace 15kg, wszyscy to krytykuja

Polecane posty

Gość GrubaBrrzydka

Powiedzcie mi cos, bo nie rozumiem.. Odchudzałam się, uwzięłam się jak mogłam.. Wynik -15kg. I przyszlo co do czego, to slysze cos w rodzaju "ale koscista jestes", "gdzie masz cycki", masz brzydkie ramiona", "za chuda jestes", "przesadzilas" itp. A dzis spotkałam dlugo niewidziana kuzynke. ktora na moj widok krzykneła "Co ci sie stalo?!".. Noooo kurde.... Chcialam schudnac, zeby sie lepiej poczuc.. A czuje sie okropnie..

Gość gość
To przytyj z powrotem, To chyba nie będzie trudne? Ja też się odchudzam i widzę głównie ubytek w cyckach. Jakie to niesprawiedliwe. A tak na serio to może Ci po prostu zazdroszczą? Albo są wredni dla zasady?

Gość gość
Nie przejmuj sie, niestety ludzie wola miec brzydkich, gorszych wokol siebie, wtedy sie czuja lepiej ze swoimi porazkami. Jak komus cos wyjdzie to niestety inni nie moga tego przebolec.

Gość gość
zaakceptuj siebie, odżywiaj się zdrowo i z głowa, żeby nie mieć efektu jojo

Gość gość
Może rzeczywiście przesadziłaś. Napisz wymiary wzrost/waga sprzed 2 miesięcy.

Gość GrubaBrrzydka
nie wiem czy zazdroszcza.. nie wydaje sie mi, siostra wazy ponad 70kg a czuje sie z tym swietnie a mi potrafi przygryzc tak, ze sie plakac chce.. dwa miesiace temu wazylam 70kg teraz niecale 55 przy 165cm zwrostu, no chyba nie jest tak zle zeby mowic ze przesadziłam?

Gość gość
Musialas sie glodzic, zeby tyle schudnac. Ja bedac na diecie 1000kcal w 2 miesiace chudlam max 10kg, a potem i tak wielkie jojo

Gość gość
nie sluchaj innych. ja ci gratuluje :) i zazdroszcze przy okazji :) jak tego dokonalas, pochwal sie :)

Gość gość
Ważysz idealnie do swojego wzrostu,ja mam 166cn i waze 58, ogólnie jestem szczupla ale zostaly mi boczki i brzuch po ciazy,czyli jakieś 2kg:-p myślę ze ci zazdroszczą bo mega chuda przecież nie jestes,poprostu szczupla. Nie przejmuj sie ich dogryzaniem,odzywiaj zdrowi i trzymaj wage

Gość GrubaBrrzydka
nie glodzic.. dieta dukana czy jakos tak.. i duzo cwiczen z Chodakowska, Mel B, biegalam wieczorami.. Ogolnie nie mialam problemow z jedzeniem, czasami podjadalam ale staralam sie to pozniej spalic. teraz jem zdrowo i biegam, czasami pocwicze z Chodakowska.. Efektu joja nie ma :)

Gość GrubaBrrzydka
tez mam brzuch po ciazy straszny, ale i troche boczkow.. na diete juz raczej isc nie chce, tylko wziac sie wiecej za cwiczenia i mysle ze bedzie git :)

Gość gość
wiesz co przedwszystkim wymodeluj nie chce mi się czytać wymiarów i analizować ale prawda jest taka że niewieli procent tak z 3,4 kg prawdopodobnie i tak przytyjesz wiec nawet jak jesteś za chuda to się nie przejmuj a z ciekawości ile waży siostra bo jak jest grubsza to pewnie zazdrości i tylę

Gość GrubaBrrzydka
ale ja sie nie czuje za chuda.. tylko wszyscy dookola tak mowia.. nawet uslyszalam ze robie z siebie anorektyczke.. no kurdeee bez jaj :/ a siostra wazy jakies 74kg

Gość gość
uwierz mi podłość i zawiść ludzka nie zna granic a szczególnie grubasek które nie mogą schudnąć bo codziennie wieczorem wpieprzając pączka mówią od jutra się odchudzam , one są zazdrosne i nic więcej

Gość GrubaBrrzydka
fajnie ze chociaz tutaj uslyszalam jakies mile slowa.. a przykro jest to ze od najblizszych ani jednego nie uslyszalam.. ale moze macie racje, siostra juz tyle razy mowila ze moze zacznie cwiczyc a tu nadal nic.. a ja sie uwzielam i tadaaaaa ;)

Gość gość
dieta Dukana jest niezdrowa, obciąża wątrobę i nerki

Gość GrubaBrrzydka
ja tam bardzo dobrze sie czułam na niej

Gość gość
za szybko ci poszło i otoczenie nie zdązyło się przyzwyczaic.

to duża utrata wagi w bardzo krótkim czasie, więc niektórzy mogą się martwic. Co do złośliwości - nikt kto się dobrze czuje sam ze sobą tak nie dopieprza, więc poleć siostrze dietę i się nie przejmuj.

Gość GrubaBrrzydka
nie wiem.. ja tego po prostu nie ogarniam, myślałam, ze to wlasnie najblizsi beda mnie dopingowac, a tu wyszlo w druga strone..

Gość GrubaBrrzydka
bazienka dziekuje :)

Gość gość
Gratulacje! Zawzięłaś się, wykazałaś silną wolą i osiągnęłaś cel:-) Ja myślę, że ludzie wokół ciebie są po prostu zawistni i zazdrośni, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo. nie przejmuj się nimi a jak siostra znowu będzie ci przytykać to odpowiedz, że ty czujesz się świetnie w swoim ciele i że jej też przydałoby się trochę schudnąć to może wtedy będzie cieszyć się sukcesami innych.

Gość gość
ale niestety jak teraz wrocisz do poprzedniej diety to przytyjesz z powrotem i możesz jeszcze nadrobić drugie tyle. schudniecie na stale często wiąże sie ze zmiana trybu życia również na stale.

Gość gość
Olewaj. Puchną z zazdrości. Ubierz sie ładnie i umaluj. Bo może jakaś blada byłaś.

Gość GrubaBrrzydka
staram sie jesc zdrowo i nadal cwicze, bo to polubilam. Nie chce wygladac jak przedtem bo przytyc to nie problem, tylko sie tego pozbyc to juz wiem sama po sobie ile to wyrzeczen itp.