Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wymagac chce ladna zgrabna

DLACZEGO facet niezbyt fajny czesto brzydki a KOBIETE CHCE Ladna WYMAGA od kobie

Polecane posty

Dlaczego facet ktory sam nie jest jakis piekny,niezbyt fajni,czetso brzydki ,a on kobiety to chcialby wymagac zeby byla ladna ..? o co chodzi ?

Gość gość
ja zauważyłam że im brzydszy tym ma wyższe wymagania co do wyglądu kobiety

Gość gość
bo kobieta to plec piekna

Gość gość
baby też tak robią. :D Po prostuu każdy chciałby ładnego partnera nie ważne jak sam wygląda, kto zabroni ludziom marzyć :D Wy też chciałybyście przystojniaka niezależnie od tego jak wyglądacie

Gość gość
Ja chce ladna laske ,bo chce zrekompensowac moj brak urody ,jak bede mial ladna laske to koledzy beda mnie chwalili ,jak to jak super cool koles

Gość gość
Przeciez uroda szybkooo przemija...Kobieta/Mezczyzna 20 letnia/_letni... za 5,10 lat juz nigdy nie bedzie wygladal / wygladala... jak wczesniej pare lat temu ,to normalne naturale ...Miss universe za pare lat juz nigdy nie bedzie wygladala tak jak wczesniej..

Gość gość
a TY nie jestes jakis piekny ,idealny ADONIS ,zaden ideal ,nic specjalnego tak naprawde ,a chcialbys zeby ciebie ladna zgrabna laska chciala...

Przeciez uroda szybkooo przemija... x taa jasne, TO mam brać paszteta ha ha, a uroda zostaje długo, i W młodości miło popatrzeć

a TY nie jestes jakis piekny ,idealny ADONIS ,zaden ideal ,nic specjalnego tak naprawde ,a chcialbys zeby ciebie ladna zgrabna laska x to NIE powód aby brać paszteta. nie mam ciśnienia na związek, lubie być sam

Gość gość
Uważam że jestem ładna ale nawet gdybym była paskudna to pewnie chciałabym przystojnego. bo MOGĘ i tyle :D Nie rozumiem jaki problem, co Was to obchodzi, że jakieś pasztety chciałyby ładne laski? No chyba, że jakiś pasztet Was odrzucił bo ma wyższe wymagania to rozumiem gorycz ale w innym wypadku nie bardzo :P

Gość gość
bo zadna cie nie chce tak naprawde ;)

były zainteresowane mną, podobały mi się nawet, więc nie zniszczysz mojego ego ha ha, pasztetem nie jestem

Gość gość
Chodzi o to głupolu że kobiety nie mają innych zalet poza urodą, za to mnóstwo wad, po co brzydkiemu facetowi brzydka baba, dlaczego miałby na nią z*********ć i spełniać jej zachcianki, po co ma brać sobie garba na plecy, bo jest mu za lekko, za dobrze? :D

Gość gość
"Przeciez uroda szybkooo przemija...Kobieta/Mezczyzna 20 letnia/_letni... za 5,10 lat juz nigdy nie bedzie wygladal / wygladala.." dokładnie, szkoda tylko że kobiety dochodzą do tego dopiero po 30 przed 40, wtedy uderzają w wartości typu miłość, wierność, przyjaźń, rodzina... szkoda że jak już jest pozamiatane, są do niczego, przechodzone jak prostytutki :P

Gość gość
bo tacy faceci są zakompleksieni albo bezkrytyczni

dokładnie, szkoda tylko że kobiety dochodzą do tego dopiero po 30 przed 40, wtedy uderzają w wartości typu miłość, wierność, przyjaźń, rodzina... szkoda że jak już jest pozamiatane, są do niczego, przechodzone jak prostytutki x zawsze jakiś prawik cio/ta się wypowie

Gość gość
No chyba ty :P ...aleś wymyśliła, facet jest zakompleksiony bo woli laskę a nie lochę, coś ci się pokićkało w małym rozumku ;-)

Gość gość
Sam jesteś ciotą przygłupie, co ci k***o nie pasuje, taka jest prawda czy to ci się podoba czy nie! :D

Gość taka jednakowata
bo z brzydkich facetów wysmiewaja sie koledzy i kobiety. gdyby taki mial przecietna dziewczyne to w towarzystwie by z niego szydzili a on nie umialby sie bronic bo to ofiara losu. poza tym taki zazwyczaj wzoruje sie na swoich kumplach którzy niejednokrotnie sa mega przystojni i mają ladne dziewczyny. przystojny facet mając przecietna dziewczyne ktora kocha nie przejmuje sie opinia innych

Gość gość
Wlasnie ci najbardziej zakompleksieni chca sie pokazac z ladna zgrabna laska,bo boja sie krytyki.. CI NAJBARDZIEJ Zakompleskieni wbrew pozorom -skrzetnie ukrywaja swoje komplesy ,wady...i najczescie wlasnie oni krytykuja innych,wyszukuja wad w innych,wysmiewaja,nabijaja sie z innych...Tak niestety prawda wyglada.

Pytam bo olał mnie po 1 randce burak, napisał mi że jestem brzydka :-( Odpisałam,że może mnie bzykać kiedy chce a On że i tak nie chce...

Gość gość
Aleś wymyśliła, to znaczy że dziewczyny wybierające przystojnych facetów, a dokładniej tych którzy im się podobają, a nie tych który im się trafi, to też zakompleksione są? Bredzisz jak naćpana, sama musisz być zakompleksiona, przykładem swojej hipotezy :D

Gość gość
ten wyzej to podszyw...pod autora watku..

Wlasnie ci najbardziej zakompleksieni chca sie pokazac z ladna zgrabna laska,bo boja sie krytyki.. CI NAJBARDZIEJ Zakompleskieni wbrew pozorom -skrzetnie ukrywaja swoje komplesy ,wady...i najczescie wlasnie oni krytykuja innych,wyszukuja wad w innych,wysmiewaja,nabijaja sie z innych...Tak niestety prawda wyglada. x mam taką pewność siebie i SPRAWNY WZROK, że nigdy nie zwiąże się z pasztetem, i twoje ideologie są gowno warte

Gość gość
ale TY MANIPULUJESZ Kobietami...,,,

Gość gość
Umów się z tym przygłupem claudem, będziesz mogła go wytrzaskać szpicrutą po głupim łebie za tamtego ;-)

Gość taka jednakowata
różni sa ludzie ale ogolnie wiekszosc ludzi wybiera na partnera osobe ktora im sie podoba i w ktorej sie zakoc***a. natomiast brzydcy facec***atrza na wyglad pod katem czy dziewczyna spodoba sie opinii publicznej. dopytuja zawsze znajomych czy ładna itp. zauwazcie

Gość gość
a co on nie ma swojego gustu ???PRZECIEZ KAZDY MA swoj gust... CO jednemu podoba sie ma to cos ,dla drugiego moze byc brzydkie... JEDEN lubi kolor niebieski ,drugi woli zielony itd itp...

Gość gość
a zadna ladna zgrabna kobieta nie bedzie z takim jak ty-nic szczegolnego cwaniaczkiem ,manipulantem ;)