Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSTRZEGAM WAS PRZED TYM TRICKIEM W AUTACH ŻEBYŚCIE SIĘ TAK NIE ZBŁAŹNIŁY

Polecane posty

Gość gość

W niektórych autach w skrzyni biegów jest w miejscu wstecznego szóstka!!!! W toyocie yaris po prawej dolnej stronie jest wsteczny a w niektórych autach jest 6 a wsteczny wrzuca się podnosząc gałkę do góry i potem w lewo:P Uważajcie, bo ja dzisiaj się o tym dowiedziałam niestety w trakcie gdy ciałam cofnąc. Masakra, zablokowalam ruch xP

Gość gość
ladna jestes blondi?

Gość gość
ale łajza z Ciebie......

Gość gość
jak to mozliwe ze na kursie prawa jazdy nikt cie o tym nie poinformowal?

Gość natalia1111111
Jestem ładna, czemu nie:P I rzeczywiście mam blond włosy! Troszkę jak z kawałów prawda? Ale ostrzegam Was wszystkich w dobrej wierze, bo się dzisiaj zestresowałam porządnie jak zablokowałam ruch.

Gość gość
uwazaj bo w niektórych wsteczny to podnoszona jedynka :D jakim cudem zdałas prawko??? :D

Gość morwa trudu powszechnego
litości to jest zawsze lub prawie zawsze wyrysowane na gałce drążka zmiany biegów, ale dziękujemy :D

Gość gość
ile masz lat,od ilu prawko?

Gość natalia1111111
Mam 19 lat. Prawo jazdy zdałam trzy miesiące temu. Dzisiaj tata pojechał moim autem gdzie wsteczny jest w normalnym miejscu czyli w prawnym dolnym rogu żeby zmienic opony. Wstyd się przyznac ale jeździłam na zimowych... (Tak wiem, że to się niszczy ale zapominałam). Wzięłam jego auto i mówię Wam odkrycie roku.

Gość natalia1111111
No właśnie o to mi chodzi, że u mojego ojca wsteczny to podniesiona i przesunieta w lewo jedynka:) Odkrycie roku. Najlepsze, że jak próbowalam cofnąc na 6tce to mój dwunastoletni kuzyn mi powiedział co robię źle. Dobrze, że tamci kierowcy nie trąbili bo juz w ogóle bym spanikowała:PPP

Gość morwa trudu powszechnego
Taką podniesioną i przesuniętą jedynkę, która była wstecznym to ja miałem 20 lat temu w swoim pierwszym aucie, które już wtedy było starym trupem :D

Gość gość
Dziewczyno o tym to kazdy idiota wie , chociaż hmmm . Faktycznie może dobrze , że informujesz o tym tutaj głośno , bo jak widać nie dla każdego jest to oczywiste .

Gość gość
Po mistrzowsku wzbudzasz uczucie zazenowania.

Gość natalia1111111
Czemu zażenowania? Mój tata ma auto hyundai ix35 kupione z rok temu więc nie jest jakieś stare. Takie średniej klasy. Całkiem wygodnie się jeździ;) I wlasnie tam jest wsteczny w miejsu podniesionej jedynki! A Ty jakim autem jeździsz?