Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróciłam przed chwilą z mieszkania taty Była u niego jakaś kobieta

Polecane posty

Gość gość

Otworzył mi z ociąganiem drzwi. Uprzedzil, że nocuje u niego koleżanka która była ubrana w krzywo zapięto koszulę i jeansy. Miała z 25 lat maksimum i była bardzo ładna a mój tata na 38:/

Gość gość
Nie działała mi drukarka w domu a potrzebowałam wydrukowac parę reczy na projekt. Mieszkam w centrum miasta. On kupił mieszkanie dwie ulice dalej więc stwierdziłam, że do niego wpadnę. Dziwnie się czuję:(

Gość gość
Właśnie teraz ją posuwa:)

Gość gość
Dzięki, od razu mi lepiej. Masakra, nie spodziewałam się:( Co ta kobieta robi u niego w nocy, w krzywozapietej koszuli!!!! Darowałam sobie juz komentarze przy niej ale bez słowa wydrukowałam co potrzebowałam a mój ojciec w szlafroku jeszcze starał się rozładowac napięcie i udawac że niby nic. Na koniec starał się mnie pocałowac na pożeganie ale się odsunełam. Masakra, nie sądziłam że kogoś ma.

Gość gość
Jesteś zazdrosna że ojciec ma fajny seks a Ty nie? Ojciec też człowiek:)

Gość gość
Przez chwile chcialam do nich dolaczyc , ale trojkat z nowo poznana pania tak od razu ?

Gość gość
przed chwila wrocilem z DE zwolnili mnie z pracy wie ktos dlaczego?

Gość gość
współczuje . Uważam że takie sprawy powinny pozostać wyłącznie między dwojgiem ludzi.

Gość gość
Nie jestem zazdrosna, zwyczajnie czuję się dziwnie. Moi rodzice są po rozwodzie. Tata ma 38 lat i jak na niego spojrzę to chyba rzeczywiscie jest przystojny. Zdrowo się odżywia, trenuje, dobrze mu się powodzi finansowo:( I PRAWDOPODOBNIE TERAZ PIEPRZY TE LASKE. Żygac mi się chce i płakac.

Gość gość
Takie życie, będzie dobrze:)

Gość gość
a jestes wilgotna i masz ochote sie piescic myslac o tym , ze ja rznie ?

Gość gość
Ojciec jest wolny, mieszka sam, jest młody a Tobie rzygać się chce? Weź go sama "obsłuż" i wszystko w "rodzinie" zostanie. Durny temat.

Gość gość
ojciec ma 38 lat, ty robisz jakis projekt, mieszasz w miescie to ile ty masz lat????????

Gość gość
powiedz mu. Jeśli Cię szanuje wysłucha Cię. Moi mnie często nie słuchali :( A do tego też się nie wtrącałam .Pewnie jak zwykle by powiedzieli:chora jesteś, albo jak będziesz miała swój dom to będziesz robiła co będziesz chciała....

Gość gość
Mam 18 lat. Mieszkam z mamą. Rodzice są po rozwodzie ale utrzymują normalne relacje. Tata mieszka blisko nas w osobnym mieszkaniu i często się z nim widuję:( Masakra. Wiem, że to normalne ale kurcze on jest moim tatą i tak dziwnie mi na myśl, że uprawia seks z tą 25latką. Ładna była ta kobieta...

Gość gość
ale przyznaj szczerze , zrobilas sie wilgotna troszke na sama mysl , co ?

Gość gość
Pewnie była u niego prostytutka, czyli bez podniety dziewczynko.

Gość gość
Jeśli to była prostytutka to juz w ogóle dno. Mowic o tym mamie czy nie? ( Wraca pojutrze, bo jest teraz na maratonie na ukrainie:P)

Gość gość
Nie mów bo wyjdziesz na kapusia. Bądź dorosła i zaakceptuj to, zachowaj dla siebie.