Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywiad z claudem s

Polecane posty

Gość gość

1. czy uważasz, że jesteś piekny? 2. czy masz ok. 40 lat? 3. czy masz mniej niz 175 cm wzrostu? 4. czy byłeś w związku z kobietą? 5. jak czesto sie masturbujesz? 6. czy praktykowales sex z mezyczną? 7. czy jestes z rozbitej rodziny?

1. czy uważasz, że jesteś pieknny? - w miarę atrakcyjny 2. czy masz ok. 40 lat? - nie 3. czy masz mniej niz 175 cm wzrostu? - nie 4. czy byłeś w związku z kobietą? - nie ( jedyna która mnie oczarowala i tak była zajęta, a inne z którymi mógłbym być, nie obchodziły mnie) 5. jak czesto sie masturbujesz? - czasem 6. czy praktykowales sex z mezyczną? - nie 7. czy jestes z rozbitej rodziny? - nie

8. czy grywałeś w Grand Theft Auto? - tak, gta 3 była moją pierwszą ulubioną grą tego typu 9. czy ukradłeś kiedyś samochód? - nie 10. czy miałeś kiedykolwiek wypadek samochodowy? - nie

Gość gość
wszystko nie 7 razy nie dwa razy by z idola wyrzucili

11. lubisz koty? tak, miałem kiedyś 12. czy wolisz psy? nie 13. masz jakieś zwierze? nie 14. masz rodzeństwo? tak

15. jaka muzyka jest najmilsza dla twego ucha? 16. grasz na jakimś instrumencie? 17. masz w domu lunetę? 18. wierzysz w horoskopy? 19. czy przeznaczenie to bzdura? 20. nie lubisz dużych imprez rodzinnych?

15. jaka muzyka jest najmilsza dla twego ucha?- ciężko powiedzieć. lubie różne, zależy od humoru 16. grasz na jakimś instrumencie? nie 17. masz w domu lunetę? nie 18. wierzysz w horoskopy? nie 19. czy przeznaczenie to bzdura? tak 20. nie lubisz dużych imprez rodzinnych? tak, nie lubie

Gość gość
kotka, podaj WAGĘ, WZROST i RODZAJ TABLETEK pod wpływem którygh jestęś

Nie jestem pod wpływem żadnych tabletek. W ogóle nie zażywam żadnych leków. Prowadzę dość ascetyczny tryb życia, więc używek też nie stosuję.