Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety zdradzają?

Polecane posty

Gość gość

z tych samych powodów co mężczyźni?

tak, bo mają na to ochotę. odwal się od cudzego życia, a jak chcesz, żeby Cię ktoś nie zdradzał to się postaraj. :) pozdrawiam

Gość gość
broke nie możesz spać po psychotropach? :p

nie, nie mam takich problemów, więc Ci nie pomogę, nie mam tak samo, zadzwoń do swojego psychiatry mam dosyć jęczących zdradzonych szczurów, którzy nie widzą w tym swojej winy NIGDY, a na kafe przychodzą ochlastać byłą, że k****. co za dno

Gość gość
Broken wydmucham cie na spiaco:-)

Gość gość
hejoooo

Gość gość
Ponoc ładna jestes i nielubisz bzykania. Przydolo by sie zerżnąć ci pupsko na spiąco:-)

Gość gość
WAGA RYCIE chodzi o to, że ten pnelung, jest z rodziny gdzie morfiny nie miał jajec pomadka nim pomiatała, no i x Oko nie nauczył się tego, że na widok faceta można mieć mokro w majtkach, za to nauczyło się wysiadywać godzinami przed bombonierem i oniemiać, wszystko byłoby spokogititeges i nikt nie miałby problemu, gdyby nie to, że OKO, jako ten spoko, który nawet gdyby nie pochodził z patologicznej rodziny, nie tryskałby feromonami, z uwagi na swój tryb życia, twierdzi że brak libido to coś zdrowego, a sex jest chory...... no i co tu więcej dodawać, za miesiąc wbiję znowu o losowej porze, no i nie będę mógł się powstrzymać przed pojechaniem na dni żelaza i stali, co jest grzechem, ale niech mi niebiosa świadkiem, że mój gniew wywołuje jej obrzydliwość, którą chce ona zarażać innych....

aha, fajnie, że sie przyznajesz, że marzysz o gw/ałcie na kimś a więc o byciu ś****wem, którzy nawet koledzy więzieniu nie będą chcieli tknąć

Gość gość
NIC NIE ROZUMIEM

Gość gość
To nie tak skarbie,poprostu mama cie oszukala mowiąc ze masz tylko do sikania:-(

Gość gość
brokenside, czy pamiętasz jeszcze treść tego rytuału?