Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie dają

Polecane posty

Gość gość

się tak gnoić pracodawcom?? Chcesz dostać pracę to musisz o nią żebrać i te marne grosiwo. To poniżające a i tak pracę dostanie ktos po znajomości. Nawet na staż musisz sie wykazać i żebrać o niego co za kraj...

Gość gość
gdzie ma pracę dostać osoba nieśmiała?? na każdej rozmowie jestem w cholere zestresowana, pracodawca to widzi i dziekuje , nawet na rozmowie o głupi staż:/

Gość gość
bo pracodawcy wprawdzie dorosli do swojej wizytowki ale nie dorosli do pelnionej roli pozdrawiam gosc z plecami na pol polski ktorego nie szanuja jego pracownicy

Gość gość
Musicie zacząć ***** małe dzieci, tylko w ten sposób wasze problemy odnośnie pracy znikną jak marzenie senne po przebudzeniu. W chwili, gdy marzenie, które wydawało się niemożliwe, spełnia się, zapomnicie o tak przyziemnych i nic nieznaczących sprawach

Gość gość
ja chce pracować ale jestem niesmiała, zestresowana i przez to małe mam szanse na pracę!

Gość gość
claude, to by bylo za proste robimy to samo ty jestes szefem ALE ja jestem lepszy ja nie zaloze wlasnej firmy JA ci wyjme z rak twoja pozdrawiam mlody wilczek parkietowy