Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukaszfinanse

Pieniądze za urodzenie dziecka

Polecane posty

Witam, jestem w stanie pomóc przyszłym mamom uzyskać dodatkowe pieniądze z tytułu urodzenia dziecka. Sposób jest w 100% legalny oparty o prawo ubezpieczeniowe. Pracuję w kancelarii finansowej w Białymstoku. Chcę podkreślić, że nie chodzi tu o środki z ZUS Jakieś chętne ???

Gość gość
to czemu ofen nie napiszesz? trzba sie do ciebie oczywiscie zgloscic osobiscie, masz cos z tego i jest to przekret..

Gość gość
Ja jestem chetna. Napisz cos wiecej.

Gość gość
Nie pierdziel Łukasz, że nie chodzi o polisę. Chcesz sprzedać tzw. ubezpieczenie na życie, które jest opcją dodatkową ubezpieczenia grupowego w pracy i które się samemu opłaca. Tylko jest jeden haczyk, w większości tych ubezpieczeń obowiązuje 9 miesięczna karencja na urodzenie dziecka.

Gość gość
gość 9:16 jeśli jesteś zatrudniona to masz taką opcję u swojego ubezpieczyciela w pracy, o ile płacisz dodatkowy pakiet.

mogę zarysować temat bez szczegółów ponieważ jest to moja wiedza i dzięki niej tak tutaj nie ukrywam zarabiam pieniądze. Istnieją firmy ubezpieczeniowe która w swojej ofercie nie mają karencji na takie zdarzenie jak urodzenie dziecka. Wystarczy ubezpieczyć się w danym towarzystwie przy danej wysokości składki. Potem po otrzymaniu pieniędzy rezygnujemy z ubezpieczenia ponieważ do ubezpieczenia życia nikt nie może nas przymusić. Koszty jakie ponosimy to ok 300 zł jeżeli mama rodzi w czerwcu. Biorę prowizję po otrzymaniu pieniędzy ( umowa dżentelmeńska) więc to chyba jest uczciwe ? kwota jaka mniej więcej wyjdzie po odjęciu mojej prowizji to 4 tys

No może źle się wypowiedziałem tak zgadza się z tym ubezpieczeniem na życie. Tylko ja wiem w jakim towarzystwie i przy jakiej składce nie ma tzw karencji na urodzenie dziecka.

Gość gość
Wielka mi oferta. Ja w pracy tak mialam, ubezpieczenie na życie na mnie i męża i po narodzinach dostaliśmy każde z nas po 2 tysiące

Gość gość
wystarczy poszukac, ktore tow nie ma karencji. dziekujemy ;-)

Gość gość
No i trzeba było tak Łukaszu od razu, że szukasz klientów. :) To by się zgadzało dwa miesiące, 300 zł to daje 150 zł składka, więc będzie te 4 tysie.

No gdyby to było takie proste :) . Oferta jest kierowane przez pośrednika TU na indywidualnych warunkach przy określonym pakiecie. Zresztą jakby można było znaleźć takie informacje w internecie to nie zakładałbym tego tematu.

No coś kombinujesz i wykombinować nie możesz z tą wysokością składki :d . Powtarzam to nie jest takie proste jak ktoś jest faktycznie zainteresowany niech da znać. Tak szukam klientów a w zasadzie postanowiłem spróbować właśnie na tym forum.

Gość gość
Hej jestem zainteresowana jak się skontaktować?

Gość gość
moja siostra wykupiła ubezpieczenie zanim była w ciąży - potem w ciągu 2 miesięcy zaszła w ciążę i po urodzeniu dziecka oczywiście nic nie dostała - składki powinny wpływać przez minimum rok a jej zabrakło 2 tygodnie - MAMY NIE NAPALCIE SIĘ TYLKO SPRAWDZCIE WARUNKI!!!!!!!!

Gość gosc0990
hej!

Gość gosc0990
hej! ja tez jestem zainteresowana. jestem z okolic Warszawy.

Proszę o wysłanie nr komórkowego na maila . kgorski.1979@o2.pl ( mail jest stworzony specjalnie pod ten projekt, nie podaję na ogólnym forum swoich prawdziwych danych w celu uniknięcia spamowania. procedura: oddzwaniam i tłumaczę. Jeżeli ktoś jest z okolic Białegostoku to spotkamy się w kancelarii Jak nie to postaram się wytłumaczyć wszystko online skype ?

Gość gość
to ten kretyn co jak laska napisała że chce sie zabić on jej proponował jakas lipna robote

Gość gość
A co na maila nie możesz?

nie mogę ponieważ proces decyzyjny będzie wydłużony a co za tym idzie znacznie zwiększy to mój poświęcony czas

Gość gość
A co ty z tego masz? Ile bierzesz za taką pomoc? Szukasz klientów?

Gość gość
poczekaj koles zaraz znajde ten topik

Gość gość
Niektóre tu przy ubezpieczeniu grupowym w pracy nie mają karencji, mój maz się ubezpieczył jak byłam w 7 mcu w dodatkowym :D

Gość gość
Z powodu powtarzającego się pytania. Niestety na maj nie damy rady tego zrobić. P.S Proszę o podanie w mailach założonego miesiąca porodu