Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to jest buleczka czy motylek ?

Polecane posty

Gość gość
Jak bym była facetem, to chyba byłoby mi to obojętne, czy kobieta ma bułkę czy motylka. Przecież nie odrzuca się drugiej osoby ze wzgląd na kształt sromu, czy penisa. Penisy mają też różne kształty, a nawet są powykrzywiane w różne strony, a do tego wielu facetów ma grudki perliste. Jeśli którejś motylek przeszkadza, bo ma otarcia, łatwiej łapie zapalenia itd, to oczywiście może je skorygować, ale na pewno nie na życzenie faceta. Taki facet to po prostu dno.

Gość gość
no to staszeczku wpadłes wreszcie na to że ponad 80% kobiet ma wargi takie jak z pierwszej foty a takie jak te bułki to nie dosc ze prawie żadna takich nie ma to te co są na fotach są po zabiegach i są to zdjęcia profesjonalne czyli poprawiane i robione żeby wyszlo wszytsko jak najkorzystniej czyli sztucznie. gratuluje że na to wpadłeś wreszccie

Gość gość
moja dziewczyna ma śliczną bułke :) ale bułka wygląda jak bułka tylko właśnie od tyłu ze złączonymi nogami, jak ma nogi rozszerzone to wiadomo że wargi "wychodzą" na wierzch ale wiadomo, nie są jakieś ogromne, a juz na pewno nie takie jak "słonik dumbo" :D jednak np ta ze złączonymi nogami bułką już nie jest, bo jak widzimy wychodzą z niej "flaki" to jest ewidentny motyl, a po rozłożeniu nóg będzie bardzo duży ten motyl http://www.swollenclam.com/files/photo/33/perfect-pussy-from-behind1.jpg

Gość gość
ta z pierwszego zdjecia jak zapozuje od tylu to tez jej sie schowaja wargi lub tylko leciutko wyjrza. to dalej nie wiadomo co to za kategoria. gosc wyzej : wlasnie dowiodles ze takich bulek bez warg to prawie nie ma.. czyli racja z tymi 80 procentami ponad ponad

Gość gość
To czyli jestem wyjatkowa? Mam typowa buleczke i zastanawiam sie czy powinnam miec kompleksy. Ale chyba faceci takie lubia. Wiekszosc dziewczyn ma zwisajace motyle lub rowne z duzymi wargami. Moje wargi wygladaja jak u malych dziewczynek wydawalo mi sie ze nikt takich nie lubi.