Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika_Jolie

Czy warto kupić nowy samsung galaxy s3 za 700zł?

Polecane posty

Gość Angelika_Jolie

Witam wszystkich.mam do was pytanie.czy warto kupić nowy samsung galaxy s3 za 700zł?bo są takie na internecie.Czekam na wpisy.A lg l9 kosztuje 500zł.ale chyba samsung lepszy.

Gość Angelina_Jolie
No właśnie dziwne ze tyle kosztuje a na allegro sobie mozecie zobaczyc :)I nie wiem czy kurde to czasem nie podróba;(

Gość gość
robia podróbki

Gość gość
nigdy w zyciu nie kupie juz samsunga ;/ mam starego-ace, ale wiem ze i z nowszymi sa problemy. moj sie zawiesza, gubi zasieg, zawiesza rozmowy- nie da sie rozlaczyc, sms przychodza z opoznieniem... nie zawsze a "objawy" przychodzily stopniowo. na nic bylo przywracanie ustawien poczatkowych i aktualizacja systemu

Gość Angelina_Jolie
a uzywane są w tej cenie;)no cos nie tak z tymi tel to pewnie podróby pisze jeszcze ze lokalizacja Singapur wiec ja jednak z tej oferty zrezygnuję bo później bede załować ze kupiłam to juz lepiej kupić w salonie orange i tyle i wiem ze nowy bedzie a tak to sie kupuje jak kota w worku.:(

Gość gość
znajdziesz za 800 w komisach z gwarancja:) z singapuru to napewno podóbki

Gość Angelina_Jolie
No to jaki tel byscie polecali tak od 4,6 cala.Moze jakiś LG?

Gość Angelina_Jolie
Też tak myśle ze podróbki ale w komisach tez chyba mozna kupic podróbę ale mówisz ze ma sie gwarancje.

Gość gość
jako wrog androida ja bym wybrala nokie na windowsie- szybciej i stabilniej chodzi- ale jest mniej aplikacji

Gość Angelina_Jolie
Myślałam ja nad tel.samsung galaxy s3,samsung galaxys4,LG g2 lub iphone 5 lub iPhone5s.Ale nie wiem czy warto kupic czy nie szwankują.

Gość gość
nie no w komisie to sobie sprawdzisz czy podóbka nie jest, albo idz z kims kto ma I bedzie umial rozpoznac

Gość gość
s3 bedzie w sam raz najtanszy I bardzo dobry, jak masz wiecej kasy to mozesz...

Gość Angelina_Jolie
Koleżanka własnie mówiła mi ze nokie na windows jest nie dobry a ja tam nie wiem bo sie na tel nie znam.A chciałabym mieć nowego smartfona

Gość Angelina_Jolie
No samsung galaxy s3 jest taki wmiare w cenie nie jest az tak drogi a opinie sa różne moze akurat by mi troche posłużył.Bo samsung galaxy s4 jest drozszy i lg g2:(

Gość gość
windows phone jest ok ale to nie smartphone w tradycyjnym tego rozumieniu ma bardzo malo aplikacji, z androidem zrobisz wszystko masz programy do wszystkiego

Gość Angelina_Jolie
bo na orange patrzalam smartfony np.samsung galaxy s3 to jest za 600zł z doładowaniem za 50zł przez 24 miesiace lub za nie cale 300zł ale wtedy doładowanie po 80zł i tez 24miesiace to bezsensu .Za jakiś czas bede na forum to popiszemy bo mnie jakis czs nie bedzie.

Gość hania999
Ja uważam, że warto kupić goophone s5 - idealną kopię, do złudzenia przypominającą samsunga galaxy s5 i to za niewiele ponad 400 zł, tu go widziałam http://goophones.pl/pl/c/Goophone-S5/65 oglądałam filmiki na youtube porównujące z oryginałem telefony goophone i zamierzam go kupić :)

Gość Marinta
Zgadzam się z tobą w Goophones mają naprawdę fajną ofertę, moja znajoma już jakiś czas używa Goophone N4 - (Samsung Note 4) i jest z niego bardzo zadowolona. Też mam zamiar kupić sobie jakiś zamiennik Samsunga, bo uważam, że te telefony są naprawdę fajne.

Gość gość
A to mówisz o samsungu galaxy s3 NEO. To one w media markt są po 700 zł orginalne.

Gość gość
Goophone wtf :D

Ostatnio również natrafiłem w sieci na Goophone , z tego co czytałem i widziałem, dużo osób poleca ich telefony, że do złudzenia przypominają oryginały, tylko że są o wiele tańsze, sam się skuszę na Iphona 6 z ich oferty.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7