Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam robić ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam w związku z chłopakiem o 4 lata starszym jest moim sąsiadem ale po roku rozstaliśmy się bo mój wiek przeszkadzał jego rodzicom ze on ma 20 lat a ja 16. Mimo to spotykamy się juz dwa lata po kryjomu czyli wieczorami tak ze nikt nie wiem . Nie chce ze mną już być choć nadal mówi ze mnie kocha ale wkurza mnie to ze w dzien przy wszystkich mnie traktuje tylko jak zwykła sąsiadkę a gdy prosi o spotkanie jesteśmy sami to przytula całuje i wgl dochodzi zawsze do seksu . Czy uważacie ze on ze mną spotyka sie tylko dla seksu ? nasze spotkania są zawsze raz góra dwa razy w tygodniu . Kocham go i chce z nim sie spotykać ale czuję sie tylko jak zabawka do seksu ;/

Gość gość
No pewnie że jesteś dla niego tylko narzędziem do masturbacji, jak facet kocha, to chce być ze swoją kobietą i chce się z nią pokazywać. A ty głupia rozkładasz nogi dla takiego maminsynka który słucha się rodziców.

Gość gość
wiem ale to jest bardziej skąplikowane bo jego rodzice moze i mnie lubią ale krzyczą ze ja jestem nie pełnoletnia a on ma juz 20 lat i jak zajde w ciazy to oni niechą byc tak szybko dziadkami i krzyczą ze go wyrzucą z domu i wgl ;/ /

Gość gość
ale mimo wszystko sie spotykamy po kryjomu piszemy ze soba smsy rozmawiamy przez tel.

Gość gość
Co to za p***a która pozwala sobie na to aby to rodzice decydowali o tym z kim się spotyka, choć rodzice mają trochę racji... masz dopiero 16 lat, a już bzykasz się z facetem. A póki rozkładasz przed nim nogi, to zawsze on będzie dla ciebie miły i będzie chciał z Tobą kontaktu, bo inaczej byś go olała. Wydoroślej, bo źle skończysz kiedyś.

Gość gość
kocham go ;/ i wierze ze ze nam się ułoży jeszcze ;/ Nie chcę go stracić . Już raz mu powiedziałam ze to koniec niechce z nim miec kontaktu zeby nie dzwonił zmieniłam nr i wgl to zdobył mój nowy i dzwonić zaczął do mnie i znowu mamy kontakt ..;/ Co mam robić ?? nogi rozłozyłam dla chłopaka którego kochałam i kocham dla innego bym napewno nie dała moze i jestem jeszcze gowniarą ale tak jakby to ujać jestem z nim juz 4 lata wystarczająco duzo go znam i wiem ze to napewno nie zauroczenie zadne tylko miłosć

Gość gość
Chcesz wiedzieć jak to z nim jest naprawdę, odpuść sobie na razie seks, nie pozwalaj mu na odważniejsze pieszczoty, itd... a jak będzie pytał dlaczego, to powiedz, że dopóki nie będziesz miała 100% pewności że on chce z Tobą być i w razie wpadki zachowa się dojrzale, to z seksu nici, bo nie zamierzasz się z tym ukrywać po kątach, albo jesteście razem (oficjalnie), albo się rozstajecie na dobre... i pod żadnym pozorem nie ulegaj jego czułym słówkom, ty też masz prawo wymagać. A miłość... :) mało o niej jeszcze wiesz ;)

Gość gość
dziękuję ;) tak zrobię ;)

Gość gość
Nie ma za co dziękować, związek to dość poważna sprawa i liczy się przede wszystkim szacunek do partnera/partnerki, nie dawaj się wykorzystywać i oczekuj od partnera tego samego co sama jesteś w stanie mu dać. Nie słuchaj tego co druga osoba mówi, ale zwracaj uwagę na to jak Cię traktuje.

Gość gość
traktować mnie traktuje dobrze nie pozwoli nigdy zeby ktoś mnie skrzywdził i wgl kiedys pamietam jak się wkurzył na rodziców a ja przyjaznie sie z jego sis i jak byłam u niej to akurat własnie ognisko robilismy i nockę u niej to przy wszystkich mnie przytulał i wgl a teraz przy rodzichach to tak dba tylko jak o sasiadkę dobrą o mnie i wgl bluze mi daje jak zimno . Albo ostatnio nocowałam u jego sis i przy sniadaniu jego mama mowi do niego kiedy przyprowadzi swoja dziewczyne a on własnie siedzi tu i tak se zartowali . Wkurza mnie to ze przejmuje sie zdaniem innych .

Gość gość
traktować mnie traktuje dobrze nie pozwoli nigdy zeby ktoś mnie skrzywdził i wgl kiedys pamietam jak się wkurzył na rodziców a ja przyjaznie sie z jego sis i jak byłam u niej to akurat własnie ognisko robilismy i nockę u niej to przy wszystkich mnie przytulał i wgl a teraz przy rodzichach to tak dba tylko jak o sasiadkę dobrą o mnie i wgl bluze mi daje jak zimno . Albo ostatnio nocowałam u jego sis i przy sniadaniu jego mama mowi do niego kiedy przyprowadzi swoja dziewczyne a on własnie siedzi tu i tak se zartowali . Wkurza mnie to ze przejmuje sie zdaniem innych .

Gość gość
Przy obcych traktuje Cię jak trzeba, ale już przy rodzinie nie... a to jest ważniejsze jednak. Gdyby był w porządku, to zawsze traktowałby Cię tak samo i miał zdanie mamusi w d... to jego życie i jego decyzje, a nie rodziców. Niech dorośnie najpierw i zastanowi się co jest dla niego ważne... kobieta którą rzekomo kocha, czy opinie innych?

Gość gość
Czy uważacie ze on ze mną spotyka sie tylko dla seksu ? nasze spotkania są zawsze raz góra dwa razy w tygodniu . Kocham go i chce z nim sie spotykać ale czuję sie tylko jak zabawka do seksu odp.: na 100% tak, tylko do seksu. Ja np. byłem trochę starszy, dziewczyna po maturze zawodwej i ponieważ nie byłem gotowy/dojrzały na związek sfinalizowany małżeństwem, umówiliśmy się na seks tzw. sportowy, czyli do czasu, kiedy którejś ze stron się odwidzi. Seks był ok,, a podczas rozstania dostałem w mordę. Dziś wiem, że słusznie. Musisz wybrać cnota i związek małżeński nie wiadomo kiedy, albo seks sportowy. Tylko dobrze się zabezpieczajcie: ty Patentex Oval, chłopak prezerwatywa, absolutnie antykoncepcji hormonalnej,!!! bo w tym wieku dziecko to przekreślone życie. Wygoogluj w necie coś nt fizjologii i filozofii seksu, może wam się coś przyda. Rada: najpierw skończ szkołę, studia a później coś znajdziesz na stałe, bo tego kwiatu to pół światu!!!!!

Gość niemiec22
Może coś z Tobą jest nie tak, że jego rodzice tego nie akceptują ?? A on jest schapany i *****ie co się da

Gość gość
jego rodzice mnie lubią i to bardzo ,czesto bywam u nich z jego mamą jezdze na zakupy i wgl rozmawia sie z nią spoko

Gość niemiec22
MOże nie są jeszcze na to gotowi że ich synek juz się z TObą bzyka ;)

Gość gość
do 16-latki: najpierw szkoła, studia, zawód, praca, mieszkanie a przyjdzie czas na miłość zwieńczoną seksem. Sam seks to tylko czyste zwierzęce rozładowanie chuci. W stałym związku bez tych wymienionych punktów gaśnie po miesiącu spania razem. Masz tu genialą def. seksu: Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość gość
Nie zgadzaj się na takie potajemne schadzki, skoro się godzi na warunki rodziców to jesteście tylko sąsiadami do czasu Twojej pełnoletności a związek i seks później - proste. Tak na prawdę oboje oszukujecie jego rodziców, a on krzywdzi Ciebie traktując w ten sposób. Postaw mu ultimatum - albo jesteście razem albo osobno. Jeżeli jesteś jego dziewczyną to nie tylko w co drugą noc ;-(

Gość gość
jego rodzice nie wiedzą ze uprawiamy seks tylko tak sobie myslą i mówią mu ze za szybko na bycie dziadkami,Gdyby się dowiedzieli ze uprawiamy seks to wgl juz by nie było szans na stworzenie zwiazku