Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na fotkach wyglądam fajnie

Polecane posty

Gość gość

Na żywo dużo gorzej. Spotkania z portali randkowych to tragedia, co z tego że dałem masę zdjęć, jak po spotkaniu choćby nie wiem jak fajne było dostaję kosza... ehhh wolałbym odwrotną sytuację

Gość gość
Podrywaj w realu.

Gość gość
W realu kompletnie nie mam "brania".

Gość gość
to opisz dokładnie jak na tych fotkach wyglądasz a jak w realu? czego nie oddają zdjęcia?

Gość gość
ja wyglądam na zdjęciach dużo gorzej, najgorsze te z wymuszonym przez fotografa uśmiechem, a na żywo wyglądam normalnie, mam normalny uśmiech i żadnych wad w twarzy

Gość gość
Dostajesz kosza nie przez wygląd, ale przez paskudy charakter i osobowość.

Gość gość
ja mam odwrotnie, w necie rzadko która mi odpisuje bo mam c*****e zdjęcia, a w realu to nawet mi się przyglądają :)

Gość authorX
Po prostu jestem fotogeniczny i wysoki, już nie raz słyszałem że to nie moje zdjęcia a są moje z różnych miejsc, naprawdę dałem sporo zdjęć, a większość kobiet po spotkaniu była zawiedziona, nie są one przerabiane photoshopem czy innym dziadostwem, po prostu jestem brzydalem (rysy twarzy) :( a na fotkach wychodzę jako przystojny postawny mężczyzna, piszę do mnie sporo kobiet, nie wiem jak to możliwe że aż taka różnica jest skoro słyszę że zdjęcia są nie moje...