Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki olejek do wlosow polecacie ?

Polecane posty

Gość gość

mam slabe przerzedzone wlosy i chcialabym poprawic ich kondycje jakims olejkiem,uzywalam juz jasminowego ktory niestety bardzo przetluszcza wlosy i okropnie smierdzi,szukam takiego ktory bedzie ladnie pachnial i nie obciazy wlosow oraz ich za szybko nie przetlusci...

Gość gość
Kokosowy

Gość gość
Rycynowy z zoltkiem i cytryna albo oliwa z oliwek

Gość gość
oleje nie zagęszczają włosów od tego są wfcierki, kup sobie wcierkę Jantar, poszukaj w zielarniach, aptekach może i olejki wygładzają włosy, ale stosowane na skórę głowy mogą nasilać wypadanie, tak działo się u mnie

Gość gość
oleje nie zageszczaja włosów? No jak nie? Te które stosujesz na skalp tak. Zależy jeszcze jakie. Super jest rycynowy, kokosowy, migdałowy, olej z pestek winogron. To moje ulubione.

Gość gość
Nie u każdego nasilają wypadanie. Mi dzięki olejkom rosły nowe włosy. Szczególnie po rycynowym

Gość gość
jasne ze nie zageszczają

Gość gość
a jak dziala ta wcierka dlugo trzeba stosowac zeby byly efekty ?

Gość gość
Ja stosuję olejek kameliowy, jakoś tak mi podpasował. Tutaj http://olejek-kameliowy.pl poczytajcie sobie o nim, bo ma naprawde szerokie zastosowanie.

Gość gość_Ozka790
Ja polecić mogę NATURAL WORLD CHIA SEED OIL - http://www.jpcosmetics.pl/produkt/natural-world-chia-seed-oil-olejek-wlosow-100ml/ - koszt 29zł, świetnie zmiękcza i nawilża włosy. Wydajność naprawdę dobra - za tę cenę warto kupić. Skład oparty na naturalnych nasionach CHIA więc jak ktoś jest eko to jest do dla niego idealny kosmetyk do włosów :)

Gość gość
glisskur ostatnio stosuje i jest ok

Gość gość
Pamiętajcie że olejki tylko chronią włosy przed utratą nawilżenia Jeśli chcemy je nawilżyc, odżywic to przede wszystkim maski do włosów. Olejowanie 1-2 na tydzień. Rodzaj oleju zależy od porowatosci włosa Poczytajcie trochę. Rycynowy na dłuższą metę wysusza !! Stosuje się go tylko na końcówki..