Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italianka :)

DUKAN dla starych wyjadaczek i nie tylko :):)

Polecane posty

Gość gość
W 2 lata 20kg JoJo porazka

Gość gość
W ciazy 20 kg jak juz miala nadwage-porazka.myslalas ze bedziesz miala 10 raczki ze za 10 jadlas?

Gość zielonaherbatka
Dziecko pewnie genetycznie obciazone....a jak gruba gotowac nie umie ani zadbac o siebie to jak ona sobie poradzi--smutne to Grube nie powinny sie rozmnazac!!!!!!!!!!

Gość italianka88
Ja jestem na II fazie, tym razem wybrałam system 1/1. Wydał mi się wygodniejszy niż 5/5, który robiłam dawniej. Wczoraj indyk, który polecałaś był rewelacyjny i napewno często będę go piekła, bo zawsze to coś innego niż kurczak :D Do tego zielona sałatka i naprawdę obiad super. Jak masz (macie) jakieś nowości na dni proteinowe to chętnie poczytam :d

Oooo super ze je zaprosilas!!! Ja wyslalam do fam:) Indyk nooooo rewela!!! Mowilam! Ha:) tez dzis mam w menu bo dzis mam same P jak to w poniedzialki;) Itali ktora ja faza hmmm 3 i 4 zarazem:p

A zapomnialam jeszcze wyslac do Moni, Marty i ifonki. Ale zaraz wysle moze sie skusza:)

Dukanka najlepiej jest ignorować pomaranczki i tak musimy robić. To znaczy jak wygląda Twoje menu? Famili CZEŚĆ. Co tam u Ciebie slychać? Jak dieta i ogólnie życie opowiadaj.

Itali to wyglada tak ze nadal robie uczty w sobote. A w tygodniu jem zdrowo tzn gotuje na parze,grilluje, jem beztluszczowo porpostu. Za to slodycze i inne takie hehe jem na uczty. Taki moj sposob na utrzymanie wagi. Przestrzegam rowniez dni P.

Itali od zeszlego poniedzialku bardzo eksperymentuje. Probowalam juz wiele przepisow z kota, robilam pare deserow niektore bardzo mnie zaskoczyly na pozytyw niektore to jednorazowa przygoda:) ogolnie chwilowo bardzo urozmaicilam manu i nie narzekam:) a poza tym losos wedzony to standard:)

ja juz nie trzymam diety od pól roku przerwałam . a teraz obecnie jestem w 11tc;) i waga 80kg ale dobrze mi z tym i jestem najszczesliwsza na swiecie a po ciązy się będę martwić co dalej

Dobry wieczór wszystkim zainteresowanym :) jestem i ja

pewnie ze zostaje;) Opowiadajcie dziewczyny co u was po koleji jak sie zmieniło życie przez te kilkanaście miesięcy

Dukanka to dobrze, że eksperymentujesz, dawaj znać jak będzie coś super :D To widzę, że coraz lepiej z jedzeniem u Ciebie, bo ostatnio jak rozmawiałyśmy to tylko serek i łosoś. Famili super, gratulację :D:D Szkoda, że kg wróciły, ale masz rację bedziesz się o to martwić po ciąży :D dziecko jest najwazniejsze, zresztą ja miałam podobną sytuację i teraz zaczynam walkę :) No i ja też mam nadzieję, że mimo że nie jesteś na diecie to będziesz wpadać na forum :D Reniak witaj :):) co słychać?

Reniak co u twojego syna i narzeczonej? już po ślubie czy dopiero przed?