Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia255

narzeczony ostatnio zrobił się chamski

Polecane posty

to kobiety się rozpieszcza i o nie się zabiega nie odwrotnie

Gość gość
to Ty troche marudna jestes.. Mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia, czasami trzeba isc na kompromis. Nie jest zawsze tak jak my chcemy. Wszystkiego dobrego

Gość gość
ojejuś następna pusta laleczka facet chcę odpocząc, wtulić się e Ciebue a ty go ciągasz i wręcz wymagasz od nieo zaprosznia zamiast się cieszyć po prostu jego obecnością teraz włsnie się zastanawiam co mozesz mu zaoferować, bo widać że ani obiadu ani i herbaty mu nie zrobisz, a i takich wieczorów wg Ciebie nudnych jets w życiu wiele, nie przesadzę mówiąc, zę każdy wieczór w tyg taki jest, ale spędzany we dwoje i tak jest szczególny

Gość gość
ale Ty musisz poakazac mu ze rowniez Tobie zalezy, bo jakas inna dziewczyna sie nim zainteresuje!

nie jestem pusta tylko młoda i chce się bawić. A garów nie lubię, che to niech sam sobie robi jego wola

on widzi że mi zależy na dużo mu pozwalam i wiele odpuszczam z tych numerów co odstawia inna by sobie dała spokój

Gość gość
on pracuje, a czym Ty sie zajmujesz?

on pracuje ja też co z tego. Ja tylko na pół etatu on też gra na weselach czasem Przecież razem nie mieszkamy oczywiście bo to dopiero po ślubie

Gość gość
gosc napisal "takich wieczorów wg Ciebie nudnych jets w życiu wiele, nie przesadzę mówiąc, zę każdy wieczór w tyg taki jest, ale spędzany we dwoje i tak jest szczególny"

a dla mnie to nuda dla staruszków i on o tym wie to czemu problemy robi?

Gość gość
W ostatniej prowokacji miałaś już męża a teraz znów panną jesteś. Że też ci się te prowokacje nie znudzą. Tylko ten seks po ślubie niezmienny i to , że to chłopak ma się starać. A i koleżanka mieszka z chłopakiemi się nie szanuje i uprawia z nim seks i czerpie z tego przyjemność o zgrozo!

Gość lusia2555
Faktycznie kiedys tu pisala taka co siadala kolezanki chlopakowi na kolanach :D To Ty lusia?Jak tam kolezanka?Dalej sie o nia martwisz?

Gość gość
Ale pustak. Nie dasz mu ty da mu inna. A pojscie i zrobienie herbaty tak by ci ujjelo honoru skoro byl chory?? Jakie ma w tobie oparcie skoro nie chcesz mu pomoc. Niech czlowiek bledu nie robi i sobie ciebie odpusci...ty rodzicom za mleko jeszcze nie zaplacilas...zejdz na ziemie helllouuuu