Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpię idiotów nie lubiacych psów

Polecane posty

Gość gość

Urocze stworzonka .Jak można ich nie lubiec.Po za tym ratują ludzi , pomagaja niewidomym i chorym

Gość gość
gorsi są idioci którym się wydaje, że psy to ludzie na 4 nogach, chociaz jak sie patrzy na wasze wyprodukowane przez korporacje ryje i maniery, to faktycznie mozna nie dostrzec roznicy

Gość gość
Niektore psy są mądrzejsze od ludzi .Na przykład moja bokserka od ciebie.I nie sprzeczaj się bo stwierdzam tylko fakt

Gość gość
nie lubie wlascicieli Goldenow :) takie same c***y jak ich psy bez charateru :) inne mi nie przeszkadzaja chyba ze zachowuja sie tak samo jak Goldeny

Gość gość
gość gorsi są idioci którym się wydaje, że psy to ludzie na 4 nogach, chociaz jak sie patrzy na wasze wyprodukowane przez korporacje ryje i maniery, to faktycznie mozna nie dostrzec roznicy / Zgadzam się, ale tylko z pierwszym stwierdzeniem. Sam bardzo kocham psy i mam 3 psy, ale kretynizmem jest utożsamianie psów z ludźmi.

Gość gość
nie lubię zasranych chodników i trawników.

Gość gość
Przez ptaki .ja tez i ciagle z****** samochód .Po trawie nie chodzę więc do psów nic nie mam . ( a gldeny i ich wlasciciele faktycznie jacyś c***owaci )

Gość Adrian Alibaba
Kazdy jest inny tak . Zawsze znajdzie sie np jakiś c**** ktory bd sie znecal nad psem/kotem ogólnie jakms zwierzeciem . To jest przykre . Ja jestem wielkim zwolennikiem zwierzat , razem ze swoja kobietka praktycznie dziennie cos obejrzymy o tych pieknych istotach . Nawet jak bys chcial/chciala zmienic podejscie ludzi to nie uda Ci sie bo zawsze beda dobrzy i źli . Pozdrawiam