Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za wysoka :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 1.74 cm wzrostu i chciałabym być niższa :(...Mam mega kompleks na tym punkcie ;(

Gość gość
Hehe, jestes normalna. Ja mam 1,77 i nie czuje sie jakos mega wielka. Ciesze sie z tego i nie wyobrazam sobie byc nizsza. Jak bys miala 1,80 to rozumiem ale w dzisiejszych czasach juz nawet taki wzrost sie nie rzuca w oczy. Przesadzasz

Gość gość
ja mam gorzej, mam wlasnie te 1,80 :( chetnie bym sie zamienila wzrostem z niejednym facetem

Gość gość
Chciałab ym nosić koturny ale jestem za wysoka ;( ...

Gość gość
Nie przejmuj się, ja mam 177 cm, jestem dziewczyną. ;)

Gość dsfdsfds
czym sie rozni seks z wysoką od seksu z niską ? Wysoka ma głębszą ?

Gość gość
Wysokie i szczuple w 90% przypadkow maja luzniejsze cipki niz ich nizsze i wiecej wazace kolezanki.

Gość dsfdsfds
wlasnie to jest dobre pytanie : czy u wysokiej pochwa zwykle kończy sie dalej i jest glębsza ?

Gość gość
A ja za niska :D Moja rada - nie macie na wzrost wpływu więc się z tym pogódźcie i tyle :P Przeżywanie Was nie przykurczy, a trochę szkoda całe życie mieć kompleks na podstawie takiej pierdoły ja wzrost, z którą i tak nic sięnie da zrobić :)

Gość gość
Wiele bym dała,żeby być niższą i zakładać buty na obcasach :(

Gość gość
Jesteś normalna. Gdybyś napisała, że masz 180cm to może tak.....

Gość Maec
Najładniejsza w mojej opinii kobieta jaka widziale. : -Nie byla tym co przed nia okreslalem jako MOJ TYP. - Miala 181 centymetrow wzrostu. - Byla szczupla. Mimo tego, jej twarz, nogi i tylek deklasowaly wszystkie nieomal ktore podobaly mi sie wczesniej. Wiec moze sie podobac. Problem taki, ze wy panie macie tez jakis problem jak nie mozecie zalozyc obcasu 10 cm jesli sprawia on ze bedziecie wyzsze od waszego faceta...

Gość pixxxel
Skąd wam biorą się te idiotyczne kompleksy? Kto was w nie wpędza? Same się wpędzacie? Masz super wzrost, najlepszy jaki może być, ani za niska ani za wysoka. Wiele gwiazd kina uważanych za najseksowniejsze ma 173/174 cm wzrostu. Nie rozumiem też dlaczego masz nie nosić szpilek skoro chcesz. Zrozumiałbym, gdyby to powiedziała dziewczyna, która ma ponad 180, ale ty...? Moja koleżanka ma 176cm i codziennie chodzi nosi wysokie obcasy. Wszystko zależy od podejścia do siebie a nie od wzrostu. Na pewno jesteś super, uwierz w siebie. Wysokie dziewczyny są sexy i nie mówię tego tylko dlatego, że sam jestem wysoki (no nawet jakbyś ubrała szpilki to i tak byłabyś niższa o 10cm) ale po prostu to oczywista sprawa. Ciesz się a nie narzekaj. 174 cm to taki mój ideał akurat jeśli chodzi o wzrost u dziewczyny.

Gość pxll
Skąd wam biorą się te idiotyczne kompleksy? Kto was w nie wpędza? Same się wpędzacie? Masz super wzrost, najlepszy jaki może być, ani za niska ani za wysoka. Wiele gwiazd kina uważanych za najseksowniejsze ma 173/174 cm wzrostu. Nie rozumiem też dlaczego masz nie nosić szpilek skoro chcesz. Zrozumiałbym, gdyby to powiedziała dziewczyna, która ma ponad 180, ale ty...? Moja koleżanka ma 176cm i codziennie chodzi nosi wysokie obcasy. Wszystko zależy od podejścia do siebie a nie od wzrostu. Na pewno jesteś super, uwierz w siebie. Wysokie dziewczyny są sexy i nie mówię tego tylko dlatego, że sam jestem wysoki (no nawet jakbyś ubrała szpilki to i tak byłabyś niższa o 10cm) ale po prostu to oczywista sprawa. Ciesz się a nie narzekaj. 174 cm to taki mój ideał akurat jeśli chodzi o wzrost u dziewczyny.

Gość gość
mam 180 cm. nie narzekam. na pewno wolę 180 niż 150.

Gość gość
A ja jestem za niska:( 157cm wzrostu.. :( Wyglądam jak 12 letnia dziewczynka:(