Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Widział ktoś ten nowy film o powstaniu warszawskim?

Polecane posty

mam wrażenie że to pierwszy polski film od wielu lat na ktory warto iśc do kina...ogladałam zwiastun i zrobił na mnie duże wrazenie, bardzo podoba mi sie ten pomysl, by ożywić zdjęcia z starych kronik. był ktoś na tym filmie? jak wrażenia? :) sama sie chyba przejdę. :) // // // // // //

Gość gość
jaki tytuł?

Gość gość
Nie słyszałam ale też chętnie obejrze

Gość gość
Wyświetla się na głównej

Gość gość
Na dniach odświeżone "Psy" wracają do kin. To jedyny polski film na który warto iść do kina.:classic_cool:

Psy też dobry, ale nie porównujmy tych dwóch spraw. Powstanie to pierwszy w świecie dramat non fiction, wszystko przedstawione na ekranie jest prawdziwe.

Gość gość
najlepsze jest to, że jest on zrobiony z czarnobiałych urywków filmowych, bez dźwięku! bo w tamtym czasie jeszcze nie potrafili rejestrować dźwięku na filmach. W "odczytywaniu" dialogów omagały osoby głuchonieme potrafiące odczytywać dialogi z ruchu warg Obejrz ten filmik jest pokazana scena w kilku etapach jej cyfrowego odtwarzania wpisz na jutub: Film "Powstanie Warszawskie" - udźwiękowienie.

Gość gostek lubelski
byłem w sobotę,nic nadzwyczajnego,nic nowego,ale w kinie przez cały seans cisza była,nikt nie gadał,popcornu nie żarł i nie psikał coca cola.