Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 3232

jak rozladowa napiecie seksualne

Polecane posty

Gość kobieta 3232

Prosze o potraktowanie mojego pytania powaznie. Jak sobie poradzic z napieciem seksualnych bedac samemu. Jakies sprawdzone sposoby oprocz masturbacji?

Gość migotka9729
ja moge ci pomoc jak nie przeszkadza ci kobitka;p

Gość gość
Podobno sport jest dobry na rozładowanie napięcia seksualnego.

Gość gość
albo ja

Gość Maec
Sport tak, masturbacja tak. Analiza diety - potrawy moga miex wplyw podbijajacy lub obnizajacy libido, choc to mocniej dla panow. Dla pan srodki hormonalne i antykoncepcyjne. Wreszcie - osobiscie bardzo rzadko cos takiego rozwazam mimo ze jestem chlopem - relacja przyjaciele z 'bonusem' z osobami ktorym ufamy. Mowie powaznie i prosze sie nie oburzac - jesli osoby nie oszczedzaja sie z powodow religijnych to niektorzy chwala sobie takie pseudozwiazki, ktore jednak jakies zasady maja. Osobiscie nie bylem i o ile mi od potrzeb seksualnych nie odbije nie zamierzam byc, ale kazdy medal ma dwie strony.

Gość kobieta 3232
Srodkow anty nie biore i nigdy nie bralam ,myslalam ze juz majac 30 stke masie wiecej sily na walke z popedem. Tez juz sie zastanawialam o przyjacielu ,ale jednak mam opory .

Gość Maec
U kobiet poped seksualny nie koncentruje sie na mlodszych latach, wrecz przeciwnie najpierw biegnie sinusoida, potem arcusem tangensem i wreszcie krzywa Gaussa :p. Mnostwo pan najsilniejszy poped zaczyna miec gdzies w przediale 28-43. Opory moga byc, kazdy ma wlasna moralnosc. Jest tez ten problem, ze w relacji juz przyjacielskiej wprowadzenie seksu czasem rozpoczyna relaxje romantyczna ale chyba lepsze to ryzyko niz z kims obcym...

Gość kobieta 3232
Ok a cos oprocz przyjaciela i cwiczen i masturbacji ? ;)

Gość gfdbcc
chlopaka nie masz ?

Gość gość
Dieta. Tu niestety trzeba wlasnej gestii szukac ktore potrawy dla kobiet podbijaja a ktore obnizaja libido.

Gość gość
Tylko się nie masturbuj! Później jak się uzależnisz, to będziesz niewolnicą samej siebie, wiem co mówię, niestety :(

Gość gość
A dlaczego kobieta ma walczyc ze swoja seksualnoscia? Przeciaz to naturalne, ze odczuwamy poped. Nie jest w naszym interesie zaspokajac go z byle kim i byle jak. Wiec dlaczego nie siegnac po seks zabawki.

Gość kobieta 3232
Chlopaka nie mam :p dieta coz poszukam cos o diecie obnizajacej libido ,dzieki