Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swiat zalewa fala pedalstwa

Polecane posty

Gość gość

trzeba czym predzej interweniowac zanim bedzie za pózno

Gość gość
Może Putin zagazuje.

Gość gość
atomówek mu nie brakuje

Gość gość
Czyżby według ciebie "pedalstwo" było zaraźliwe? Nonsens. I w jaki sposób chcesz interweniować?

Gość gość
jest zarazliwe odstrzeliwac chorych natychmiast

Gość gość
czas sie uwolnic od stereotypow

Gość gość
Tak to powiedz jak można się nim zarazić - drogą kropelkową a może pokarmową? Bo chcę się zabezpieczyć

Gość gość
uwielbiam kiedy twardy bolec penetruje jelito, ocierając się sprośnie o kant oka saurona:classic_cool:

Gość gość
wole stereotypy jak biegajacych pedalow w kieckach po ulicach ! zeby bylo jasne wieskza polowa ludnosci nie zderzy pedalstwa i innych chorych zboczen anomalii czas w koncu to pojac c***y !

Gość gość
To jak będzie- albo gadasz jak się można tym zarazić albo morda w kubeł i nie bełkocz :classic_cool:

Gość gość
bakterie kałowe to samo zdrowie. zwłaszcza rozsiane po klamkach:classic_cool:

Gość gość
A jak nie chcesz mówić to wypad z forum intelektualna cio)to

Gość gość
milczec c***y bo adik sie juz szykuje na was bedzie sie hajcowalo oj bedzie :D

Gość gość
ja wole biegajacych p...... w kieckach jak lyse p#ly bez mozgu.

Gość gość
Normalnie się porzygam zaraz :O Myślałam też, ze puszczę pawia, gdy reprezentant Rosji wygrał Genderogejolesbotranswizję :O

Gość gość
Z wypowiedzi autora wnioskuję że jest to tępak jakich wielu ponieważ nie wie co oznacza słowo 'stereotyp'. Poza tym ma coś z głową lub ze wzrokiem gdyż po obejrzeniu konkursu piosenki eurowizji wszędzie widzi lub boi się że zobaczy tłumy 'pedałów biegających w kieckach po ulicy'. LITOŚCI:O

Gość gość
W takim razie ty jesteś ślepy skoro nie zauważyłeś jak głosowano na tego pana Conchitę. Ilu 12 mu dano. Głosowali nawet na niego(mam na myśli głosy widzów) Polacy, czy Ukraińcy, którzy są przeciw gejostwu. A w ogóle mało prawdopodobne jest, ze głosowały na Austrię: Rosja, Białoruś i Armenia, skoro złożyli petycję o wycofanie tego gościa z Eurowizji. Widzowie z tych krajów wysoko ocenili tego transa :O

Gość Cuszsznocusz
Cóż, do tego do zmierza...Promuje sie i gloryfikuje wynaturzenia,i patologie owszem jest to mentalnie zarazliwe.

Gość dżinjees
Eurowizja wymaga piosenek, które wpadną od razu tłumowi do ucha. I tak jest chyba w przypadku wykonawcy austriackiego. Choć stylizacja jest dla mnie nie do przyjęcia, bawienie się płcią jest wg mnie niedopuszczalne, to nie odmawiam poziomu pasującego do piosenek Eurowizji

Gość gość
To co tak źle Kiełbasa zaśpiewała że nie mieli dać punktów? Przecież to konkurs piosenki a nie pedalstwa

Gość gość
Tego rodzaju programy są najlepszym narzedziem propagandowym, narzędziem do prania ludziom mózów.

Gość gość
Oczywiście, że to konkurs pedalstwa. Większość oglądających i widzów to środowiska homoseksualne, świadczą o tym chociażby głosy widzów z Rosji i Białorusi, którzy nie popierają gejostwa.

Gość gość
Gdyby dawali punkty tylko za wokal,Conchita byłby na ok 5 tym-6 tym miejscu ,

Gość Igrzysk i chleba
Dzisiejsze elyty europejskie to zblazowani homoseksualiści, takie sa fakty. Lobby degeneratów rządzi swiatem-przekonaliśmy się.

Gość gość
Skoro uważacie, że głosowali tylko za piosenkę, a nie za kontrowersję, to dlaczego dużo głosów dostała też Holandia ze swoją nudną piosenką? Może dlatego, że Holandia to kolebka gejostwa? Poza tym dziwne, by prawie wszystkie(albo sędziowie, albo widzowie) kraje europejskie przyznały tej samej piosence duże punkty.

Gość gość
Było muzycznie, pompatycznie, z mocą, był błazen - czego chcieć więcej?

Gość gość
Patrzyłam na owo cudo i pojąc nie mogłam czymże tak uwiodło publiczność, aż mnie olśniło. Ile SMS-ów sama wysłałam?ZERO Ale gdybym była normalna inaczej i chciała wyrazić swój światopogląd ideowy na forum Europy, to ile bym wysłała? Po 20 z każdej dostępnej komórki i spod każdego numeru IP. Istnieją środowiska bardzo zintegrowane i to nas powinno pobudzić do myślenia. Wmawiają nam zaściankowość, brak tolerancji, homofobię, a my się dajemy zapędzić w kozi róg. Opanowali media i wychowują nasze dzieci! A nas sobie nie wychowali?

Gość gość
Piosenka Holandii nie pasowała do niskiego poziomu Eurowizji, technopolowy TĘPAKU:O

Gość gość
to robota tych od GENDER, panie mozgu, cala ta eurowizja to zbierania miernot muzycznych, tam co drugi wykonwca buczy, nie ma ani glosu ani charyzmy, no i do czego to podobne, zeby takie cos jak conchita wygrywalo???? oszustwo! loza edalow tak glosowala, chca nam wmawiac, ze to norma, a norma to nie jest, teraz sie krytkuje to co normalne i probuje wrowadzac w zycie idiotyczne ustawy, broni sie odmiencow i dewiantow

Gość gość
Pewnie ze za kontrowersję i to że jest zaburzony. O to chodzi zeby wmawiać społeczenstwu ze to jest normalne