Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowie chca nam wcisnac na wakacje najmlodsze dziecko

Polecane posty

Gość gość

Tesciowa wyskoczyla z propozycja zeby najmlodszy brat meza 12 lat zamieszkal na okres wakacji u nas, bo oni by chcieli odpoczac a ja i tak siedze w domu i mamy duze mieszkanie. Ale mamy zagospodarowane wszystko, male dziecko, ja czasem dorabiam w domu i nie mam ochoty sie uzerac z nastolatkiem. Kiedys byl u nas jak bylam w szpitalu w ciazy to sprowadzil sobiw kolegow potem poszedl gdzies z nimi zostawil mieszkanie otwarte a maz jezdzil i go szukal po osiedlu. Odmowilismy to jest obraza ze maz to wyrodny brat a ja jedza co go odsuwam od rodziny.

Gość gość
buahaha, tesciowa szuka frajerki do darmowego nianczenia :D niech szuka dalej :D

Gość ja to znam
a daj spokój...

Gość gość
Ogolnie wiem ze maja z nim problemy wychowawcze w szkole, sobie rady nie daja.

Gość gość
Skąd ja to znam? Ale żeby ona z naszym została to marzenie ściętej głowy. Parę razy dałam się tak wyfrajerzyc. Never again.

Gość gość
po co ci taki bachor w domu? cwana tesciowa, sama go zrobila niech sobie pasozyta teraz trzyma, gowniarz tylko cie bedzie denerwowal, po co ci stresy? Niech sobie mowi i mysli co chce, olej to, wazne abys miala swiety spokoj

Gość Justann
Jakby to był normalny, fajny nastolatek to czemu nie. Najmłodszy brat mojego męża ma 15 lat i w sumie nie miałabym nic przeciwko, gdybyśmy się mieli nim zająć na jakiś czas. Ale jeśli to jest chłopak z problemami, a Wy macie małe dziecko to doskonale Was rozumiem, że nie chcecie sobie narobić kłopotów. Teściowa też powinna to zrozumieć.

Gość kkkklopsik
ja nie rozumiem waszego oburzenia jak mozna tesciowej odmawiac??? to jest matka twojego meza wychowala ci go a ty nie mozesz jej pomoc zeby sobie oddychnela?????? my zajmujemy sie z wlasnej woli bratem mlodszym mojego meza praktycznie od kiedy sie urodzil a ma 5 lat teraz... i jest u nas praktycznie w kazdy weekend jezdzi z nami na wakacje... nie wyobrazam sobie zostawic tesciowej samej z nim zeby nie mogla sobie odpoczac tym bardziej ze ma jeszcze inne dzieci nastolatki ktorymi musi sie zajac

Gość gość
tylE ze nie tylko teściowie maja dzieci i jeżeli oni nie chcą zostać ze swoimi wnukami żebyśmy my mogli sobie odpocząć na jakiej podstawie my mamy pomagać im?!

Gość gość
i tesciowa może sobie podrzucić dziecko swojej teściowej i robi to regularni więc nie wiem na jakiej podstawie mam się dawać jeszcze wykorzystywac

Gość gość
Co innego gdyby byl to normalny chlopak ale jemu trzeba podstawic pod nos, tylko by gral na kompie, po sobie nie odstawi i jeszcze pyskuje. Mam w domu niemowlaka i gdy spi chwile by odsapnac czy dorobic troche a nie chce mi sie uzerac z nastolatkiem. Maz po pracy tez chce odpoczac. Kiedys poprosilam go by z psem wyszedl na siku bo zle sie czulam to mi tylko odpyskowal za co maz go odwiozl do domu i opierniczyl.

Gość gość
tylko ze jest roznica miedzy fajnym spokojnym nastolatkiem a gowniarzem, ktory bedzie sprawial problemy, ja tak raz koleznce pomagalam opiekowac sie jej malym synkiem, rozwalil mi pol domu, podrapal i oplul, zero manier, poszlam z nim na plac zabaw to poszarpal corke sasiadki, jak by to bylo moje dziecko bym mu w d**e klapa przylala a tak obcemu co zrobic? najgorszy dzien w moim zyciu

Gość gość
Gdyby chciała go u Was zostawić na tydzień - to ostatecznie moglibyście się zgodzić, ale na dłużej - absolutnie nie! To Wasze życie, a synalek jej, niech się więc nim zajmuje.

Gość gość
Nie bądź głupia, nie zgadzaj się.

Gość gość
To jej dziecko, ty masz swoje.

Gość gość
nawet na jeden dzien nie bierz takiego czorta! sama widzisz jak cie traktuje, gowniarz ci bedzie w domu pyskowal a ty masz mu uslugiwac/ jeszcze bym przygadala tesciowej jakiego to sobie synalka wychowuje, sama sobie nie radzi to bedzie innym podrzucac smierdzace jajo no smiechu warte!

Gość gość
a moja z racji tego , że mieszka daleko, sama się co roku wprawsza na wakacje do mnie i zabiera przy okazji swoje młodsze dziecko. I mi mówi że na wakacje przyjechali, a ja mowie ze nie ma u mnie wakacji tylko może być wizyta, ale mnie to męczy bo uważam , że na wakacje czy wizyty to się raczej ludzi zaprasza, a nie ludzie się wpraszają na chama

Gość gość
to ty daj im swoje dziecko na wakacje :)

Gość gość
Z RODZINA SIE TRZYMIE

Gość gość
tesciowa i dziecko co drugi tu temat to dziecko lub kuchnia gratulacje :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg