Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uwazacie ze ANJA RUBIK jest ladna?

Polecane posty

Gość gość
jaka ona ładna, twarz jak koń i te wiecznie otwarte usta, nadaje jej to wyglad nieco uuposledzonej :D migdałki powinna sobie dać zoperować, czy co...:D

Gość gość
Nie. Ciągle wygląda jak ućpana i jakby miała zeza, choć franca jest fotogeniczna. Piękne to są modelki z lat 90. i obecnie "size plus" ( choć według mnie to są zdrowe kobiety) w stylu Kate Upton. Osobiście jestem fanką Adriany Limy, ale to chyba dlatego, że każdy twierdzi, że jestem jej sobowtórem :P.

Gość gość
brzydka.

Gość gość
tak :)

Gość gość
Kobieta zrobila super kariere swoja uroda,wiec pytanie jakby malo znaczace...

Gość gość
nie zrobiła kariery swoją urodą, bo jej nie posiada, a tym, że jest fotogeniczna, to jest jednak spora różnica

Gość gość
wg mnie nie jest ladna. zrobila kariere bo jest chuda,az za chuda.moze ma jakas sile przebicia,moze miala niezle dojscia i duze chec i do bycia kim jest. nie znam jej biografi wiec nie wiem jaka jest jej historia tego jak zostala tym kim jest. ale do bycia ladna daleko jej,mimo ze.lubie osoby nieprzecietne,o innym typie urody njz ogolnie zostalo przyjete,ze sa ladne. jednK anja wyglada na zdjeciach dla mnie,nie obrazajac tych osob,jak troche uposledzona:o

Gość gość
Wg mnie jest swietna,zrobila swiatowa kariere nie ma znaczenia co mysla o niej prowincjonalne kocmoluchy z kafe

Gość gość
7.41- smutne, że masz o sobie takie zdanie

Gość gość
brzydka, mowie szczerze.nawet bardzo brzydka. jedynie gdzie mogę na nia patrzeć to w reklamie A/p/a/r/t/a w tej czarnej krótkiej sukni :)

Gość gość
Mi sie jej uroda tez w ogole nie podoba, ma zmeczona twarz, nie ksztaltna szczeke, ale zycze jej jaknajlepiej, niech robi kariere, smutne jest jednak to swiat modelek jest nadal tak anorektyczny i niezdrowy, przeciez ona sa w jakims stopniu przykladem dla mlodych dziewczyn

Gość ale badziew
Uważam, że jest fotogeniczna. Ale z drugiej strony większość kobiet, jakby im odpowiednio dobrać perukę i makijaż (bo na większości zdjęć nawet włosy ma nie swoje) wyglądałaby dobrze. Nie rozumiem fenomenu.

Gość gość
ma wstrętną końską twarz, sepleni i jest chuda jak szkapa jest modelką bo jest wysoka i wychudzona

Gość gość
te otwarte usta pewnie przez przerośnięte migdałki albo niedrożny nos....z pewnością jakieś wady anatomiczne bo to nawet słychać gdy mówi, ma jakaś dziwną wadę wymowy brzmi jak ktoś niedosłyszący z opóźniony rozwojowo

Gość gość
mój mąż nazywa ją "Anią z drewutni" zawsze pada ten tekst gdy widzi ją w reklamie....

Gość gość
nie podoba mi sie ale ona jest fotogeniczna, dlatego robi taka kariere.ma predyspozycje do bycia super modelka, uroda nie zasalnia mody, to ciuchy sa na pierszym miejscu, ma plastczna twarz,dobrze wychodzi na zdjeciach, na sukces pracuje od nastolatki a ma juz skonczone 30 lat.

Gość gość
adrianna lima tez ma zeza i jest srednia

Gość gość
Ma to cos,czego zadna z was nie ma i dlatego jest super modelka.Wazne jest,ze sie podoba tym,ktorzy ja zatrudniaja.

Gość gość
ochyyydztwoooo brzydota oswiecim suchoty choroba paskuda pfuj ! serio ale tak mi sie kojarzy ta kobieta :O i jestem facetem ale to jest okropnie ale przeokropnie brzydka dziewczyna a te nogi ?? masakra okropnosc dwa patyki wbite w tylek!

Gość gość
i ty facet jestes przystojniejszy od jej meza ?Raczej niemozliwe :D

Gość gość
Jest na najwazniejszych wybiegach,okladkach -czyli top model. Maksimum w tej karierze.

Gość gość
era supermodelek juz sie skonczyla. Nikt jej nie zna poza Polakami i ludzmi z branzy. Zarabia dobrze, wybila sie, ale to byloby na tyle. W latach 90 to byly piekne supermodelki, a nie teraz.

Gość gość
Jest znana,jako modelka,poza granicami Polski.

Gość gość
Oczywiscie,ze zrobila kariere i jest znana ! Taka Kate Moss moze tez wydawac sie nie-ladna i co z tego?

Gość gość
pytanie dotyczyło urody, a nie rozwoju kariery

Gość gość
na zdjeciach i na wybiegach-jest .

Z twarzy ......bardzo brzydka ( wg mnie !). Zdecydowanie za chuda. Płaska jak deska. Podobają mi się jej długie nogi i plecy.

Gość gość
uroda----kwestia gustu, ale jak na modelke (moze to stereotyp) jest bardzo madra i inteligentna, jest fajna i mila

Gość lka13
Zastanawiałam się nie raz dlaczego kariere zrobiła,nigdy mi się nie podobała.Przecietna,wychudzona.Widziałam duzo ładniejszych kobiet,i zgrabniejszych na ulicy.Kiedyś ogladałam program w telewizji,o modelkach w jaki sposób zrobiły niektóre wielką kariere....