Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsza scenka z biedry

Polecane posty

Gość gość

oto scenka z dzisiejszej mojej wizyty w biedrze: stały za mną dwie grube dziewczyny; z twarzy całkiem ładne, ale na oko 80 i 90 kg żywej wagi. I cóż te dziewoje nabywały? 2 paczki chipsów, 2 paluchy serowe, czekoladę oraz colę 2l. Ale na pewno, podobnie jak wszystkie kafeterianki, mają chorą tarczycę i stąd otyłość 🖐️

I cóż te dziewoje nabywały? 2 paczki chipsów, 2 paluchy serowe, czekoladę oraz colę 2l. x przecież są na diecie

Gość gość
Wyplata byla

Gość 2 grube dziewoje z biedry
przepraszamy bardzo, to była COLA LIGHT!

Gość gość
jejka każdy ma czasem kryzys ja byłam na diecie od października, jakieś 7 miesięcy, schudłam 2 kilo, wlosy mi wychodzą garściami, jebię te wszystkie diety

Gość gość
mAja grube kosci poprostu

Gość gość
scena z mięsnego baba ok 60 tki kupiła: 6 pęt kiełbasy pół pasztetu pieczonego w takiej dużej formie chyba ze 3,4 rodzaje wedlin- każdej min. po 30 dkg 2,3 pasztety takie małe i chyba prawie kilo wieprzowiny czy innego ciężkiego mięsa;/

Gość gość
Bo tu nie chodzi o żadną dietę. Dieta nie jest zbyt ważna, w odchudzaniu najważniwejszy jest wysiłek fizyczny. . Kolarze czy pływacy jedzą dziennie 6-8 tysięcy kalorii, a widzieliście żeby któryś miał nadwagę.

Gość gość
Ta k***a 8 tysiecy kalorii to nawet kowalczyk nie je a ma duzo ostrzejsze treningi.

Gość gość
Co za brednie...aby waga spadala najwazniejsza jest dieta 70% i ruch 30%. Musi byc spalone wiecej niz zjedzone wtedy mamy ujemny bilans. W ogole to smieszy mnie to oceniane ludzi, chce byc gruba to niech zre. CO mnie czyjas gruba dupa obchodzi.

Gość gość
Kowalczyk jest kobietą i mniej potrzebuje. Czy myślisz, że zawodowi lywacy, czy kolarze ćwiczą mniej od Kowalczyk? . Phelps w okresie przygotowawczym przed igrzyskami miał dietę 12 tysięcy kcal a wygląda tak: http://bi.gazeta.pl/im/12/df/b4/z11853586Q,Michael-Phelps.jpg

Gość tylko socjal
no to ich dieta była przecież :P