Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą z was bardzo bolało nacięcie przy porodzie

Polecane posty

Gość gość

bo nie bolało chociaz miało niby nie boleć :o bolało mnie też długo po porodzie chociaż na kafe czytałam że jak już wyjdzie główka to koniec bólu. Jak było u was?

Gość gość
Nie bolalo i szycie tez nie bolalo!

Gość gość
nie zrozumiem dlaczego kobiety sa nacinane- bez tego mozna tez urodzic, chyba na cale szczescie ja rodzilam za granica- polozna zrobila fajna rzecz- w momencie gdy miala pojawic sie glowka dziecka przylozyla mi baardzo cieply kompres, nie mialam ani pekniecia ani nic. przy drugim porodzie polozne nie zdarzyly bo zaczelam rodzic na korytarzu :)

Gość gość
Jak bolalo to znaczy ze zostalo wykonane w zlym momencie, nie w czasie skurczu. Ja czulam jak nacina ale bez bolu. Za to szycie to byla masakra, znieczulenie nie dzialalo....

Gość gość
Nacinanie nie bolało bo bolało wszystko inne. Szycie bolało jak cholera. Po porodzie długo bolało.

Gość gość
Czasami nie da sie uniknac naciecia. U mnie polozna walczyła do konca zeby nie ciac ale się nie dalo. Cale szczęście szybko sie zagoilo.

Gość gość
ciecie nie boało, szycie troche, gorzej było potem, gdy sie siedziało czy chodziło

Gość gość
mnie bolało okropnie. Znieczulenie jeszcze nie zaczęło działać. Ból był gorszy niż porodowy, a wrzasnęłam tak, że tydzień gardło leczyłam.

Gość gość
Zabolalo jakby mi ktos noz do tapet w posladek wbil. Az sie polozna wystraszyla, bo to byl jedyny moment podczas calego porodu kiedy krzyknelam. Szycia ze znieczuleniem nie czulam, opowiadalismy kawaly z lekarzem.