Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milkaaaa222

Jak z tym żyć ...

Polecane posty

Gość Milkaaaa222

Hej ! Chciałam prosić o radę, tylko proszę bez pocisków ... Jestem z moim chłopakiem ponad 4 lata. Na początku było super jak to zwykle bywa, potem mniej więcej po roku była masakra, kłótnie, zrywanie, wracanie itd itp ... Zamiast walczyć o Nas wolał zalać smutki w browarze z kolegami, albo zwyczajnie się nie odzywał, latałam za nim jak pokopana, żeby to naprawić ... Nie wytrzymałam, kiedy kolejny raz miał to w d***e, pod wpływem alko pocałował mnie inny facet, nie było sexu ani nic z tych rzeczy a to co się stało nie miało dla mnie znaczenia, nie czułam nic. Zapaliła mi się czerwona lampka, że to mój facet jest tym z którym chce być i pomimo Jego podejścia będę walczyć ! Teraz jest zayebyście, jesteśmy starsi inaczej myślimy, tylko mi ciągle nie daje spokoju to co się kiedyś stało, że pocałowałam innego gościa pomimo przerwy ... Parę razy zanosiłam się, żeby mu o tym powiedzieć, ale wiem, że to będzie koniec, on mi tego nie wybaczy, jak z tym żyć ? Co robić ? Chcemy brać ślub za ok 1,5 roku ... Czuję się jak sz mata ...

Gość gość
Obyś tylko takie miała w życiu problemy!

Gość Milkaaaa222
No dzięki za pomoc :P

Gość gość
Jaki problem, taka pomoc. :-)

Gość gość
ale go przecież nie zdradziłaś nie uprawiałaś seksu z innym facetem nic się nie stało