Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaa7

Brak okresu, dziwne plamienia

Polecane posty

Gość monikaaa7

Witam:) w sumie nie wiem od czego zacząć.. Jestem 9 miesięcy po porodzie(26.08). 1 lutego wziełam tabletke po EllaOne, wcześniej okres miałam 27 stycznia, wypadają dni nie płodne ale krótko przed tą sytuacją przerwałam antykoncepcje dlatego wolałam się zabezpieczyć tabletką. Od tamtej pory zażywam tabletki anty. W lutym nie miałam wogóle miesiączki, w marcu delikatną, bardzo krótką co było skutkiem tak wielkiej dawki hormonów ale 10 kwietnia było już krwawienie. 2 dni temu powinnam dostać okres a zamiast tego od wczoraj mam jakieś dziwne brązowe plamienie, bardzo skąpe co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało, do tego czasami ból podbrzusza, straszne zmęczenie, częste zawroty głowy i niekiedy po jedzieniu mdłości. Dodam że regularnie współżyje z partnerem bez zabezpieczenia aczkolwiek nie do końca. Czy to może być ciąża??

Gość natalia788
Stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki. Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę, także w Twoim przypadku również nie jest wykluczona. Co do pozostałych pytań, proponuję Ci zapytać lekarza na stronie www.wpadka.pl

Gość monikaaa7
tak wiem, dlatego właśnie biorę tabletki anty. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej?