Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce stałego związku?

Polecane posty

Gość gość

Cały czas pisze ze chce być ze mną, że kocha mnie i chce sie ze mną zestarzeć. Mimio ze moi rodzice go nie akceptują (jest 6 lat starszy, swoją drogą u nich jest 8 lat różnicy :P) nadal przyjazdza, akceptuje warunki jakie mu stawiają. Codziennie dzwoni, pisze, mowi że kocha. Wrzucił mi nawet zdjęcie na fb kiedy sie całujemy "żeby miec nasze wspólne razem" co mnie zdenerwowało, bo nie lubie takiego czegoś. Takich teńczowych fejsbuczkowych rzygów :D. Moge traktować go jak śmiecia, kilkakrotnie tak zrobiłam, za co żałuje a on nie zwraca na to uwagi. Ba! Nawet uważa, że to ja jestem wyjątkowa i nie zasłużył sobie na mnie. Kiedys poważnie sie pokłóciliśmy i powiedziałam ze to koniec, popłąkał sie.... czasami mysle, że chce mnie do siebie "uwiązać". Szybko zaprowadzić mnie do ołtarza i jak najszybciej wyjść za mąż bo jest jednym z nielicznych kawalerow ze swojego rocznika...amoze sie mylę?

Gość gość
Czasami się boję, że zmienie sie (mam 20 lat) i zmieni sie moj charakter a on przestanie mnie kochać....właśnie czy to jest kochanie czy zauroczenie?

Gość gość
Jeśli chodzi o seks- powiedziałam, że chce poczekać. Co najmniej 2 lata do ślubu. Nie chce brać tabletek a i ciąża byłaby dla mnei tragedią. On sie nie sprzeciwia, mowi, że dobrze ze jestem taka odpowiedzialna. I niepiszcie mi, że jestem jakąś zakonnicą. W świecie seksu kiedy każdy facet może miec ********* zawołanie facet który jest w stanie poczkać, jest wart wiecej od typowego *****cza.

Gość gość
Nie nie wiem nigdy nie byłam w zwiazku powaznym

Gość gość
Czyli chce sie szybko ożenić?

Boi sie ze nie znajdzie innej ,i widac ze ma niskie poczucie wartosci i to naprawde niskie.

Gość gość
czy 26lat to aż taki "alarmowy" wiek do ślubu? Co my w średniowieczu żyjemy?

Gość gość
up