Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie rodzicow zakochanego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie bardzo jedna dziwna zreszta pewna sprawa a mianowicie zachowanie rodzicow chlopak ktory sie we mnie zakochal ale moze zaczne od poczatku. Moj kolega znamy sie z widzenia czasami sb mówimy czesc kiedy to on pierwszy mi zawsze mówi , zawsze sie do mnie usmiecha , maslanymi oczami na mnie patrzy, itp ale czy to jest mozliwe żeby jego rodzice o tym wiedzieli , że ja mu się podobam?. Otoz jego rodzice jak mnie widza to zupelnie tak samo jak on patrza sie na mnie i usmiechaja, kiedys wychodzim ze sklepu i jego mama szla to zatrzymala sie i patrzyla na mnie gdzie ide i co robię, jego tata jak spotykam to mowie mu dzien dobry on mi odpowiada i sie tak dziwnie usmiechnie przy okazji a to co sie wydarzylo ostatnio to juz mnie zupelnie zwaliło z nóg tez spotkalam jego tate rowniez powiedzislam mu dzien dobry on mi odpowiedzisl i mowi do mnie czesc i podaje mi rękę wiec tez mu podalam usmiechnelam sie do niego i mowi on do mnie pozdrów wszystkich zaczy rodzicow a ja odpowiedzialm dobrze pan rowniez niech pozdrowi wszystkich i poszedl sb. Mowie wam to juz mnie zupelnie zwalilo z nóg i juz nie wiem zupelnie co o tym myslec i ogolnie mam wrazenie je jak jestem w tym samym miejscu co oni to ciągle sie na mnie patrza i mnie obserwuja. Czy to jest mozliwe zeby chlopak powiedzial rodzicom ze sie zakochał i w jakiej dziewczynie?

Gość gość
Nie. Jestes paranoiczka a chlopak po prostu wie ze puscilas sie z arabem na wakacjach i cala jego rodzina ma z ciebie beke.

Gość gość
Puknij sie w mozg dla mnie to jest dziwne zachowanie bo czy to jest normalne zeby rodzice mowoli do syna kolezank czesc lub zeby sie na nia ciagle bez przerwy patrzyli i obserwowali co ona robi zastanow sie

Gość gość
Chlopak pow rodzicom ze mu sie podobasz a oni zaakceptowali jego wybor i najwyrazniej tez uwazaja cie za odpowiednia partnerke dla ich syna jesli i on podoba sie tobie nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie z nim spotykac

Gość gość
Dzieki moze masz racje cos musi w tym byc naprawde :-)

Gość gość
Moze i powiedzial rodzicom ale jak oni sie zachowuja ja na ich miejscu bym sie wstydzila tak obserwowac ta biedną dziewczynę

Gość gość
Jezeli jest odważny to czenu nie moze powiedzial rodzicom ze mu sie podobasz a jego rodzice daja Ci do zrozumienia ze o tym wiedza i to akceptuja

Gość gość
Niestety nic się w tej kwestii nie zmieniło nadal się na mnie gapia uśmiechają itd itd a ten chłopak jak nie zmienił swojego zachowania tak nie zmienił nadal mówi cześć uśmiecha się puszcza oczka itp