Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita 27

Jestem w związku z dwoma facetami potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość Anita 27

Żyję w trójkącie biseksualnym z dwoma mężczyznami,ostatnie parę miesięcy napawa mnie lękiem o moje zdrowie ,moi partnerzy podczas seksu są coraz bardziej brutalni ,w lutym skończyło się to operacją chirurgiczną usunięcia uszkodzonego migdałka .Wczoraj zdarzyło się coś co mnie napawa lękiem ,byłam już w momencie szczytowania gdy mój partner zaczął mnie po prostu dusić a przyjemność w ciągu sekundy przypomina ła g*****,mój drugi partner w tym czasie włożył ręce w waginę i o***t i podnieśli mnie do góry następnie przyparli do ściany i brutalnie nie słuchając mnie i moich protestów podrzucali na dłoniach ,zaczęłam wyć i krzyczeć bo poczułam ból w podbrzuszu a psychicznie czułam się gwałcona ,dzisiaj rano zachowywali się jakby nic się nie stało a ja się zaczynam bać ! Nie wiem co robić .Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość mgość
ty nie piszesz tego poważnie, prawda?:( Z kim ty się dziewczyno zadajesz? I w co się wpakowałaś? :( szok!

Gość Seksuolog Alicja Wetter
To co Pani opisuje jest normalnym zachowaniem mężczyzn,pani pozwalała na to wszystko wcześniej i stąd takie zachowanie pani partnerów,żeby uspokoić popędy partnerów proponuję pozycję misjonarską przez jakiś czas.

Gość Kokon23
Też bym tak chciała na ostro ale nie na siłę .

Gość anka28lat
Nie przejmuj się na pewno cię nie skrzywdzą ,mój kochanek pewnego wieczor******** włożyć mi rękę do pochwy ,bardzo mnie to podnieciło ,dzisiaj wkłada już dwie dłonie ,próbowaliśmy nawet balonu z ciepłą wodą (ale tylko wtedy gdy macica jest zamknięta) Jestem szczęśliwa i spełniona seksualnie bo nie robię nic na siłę

Gość anka28lat
Dodam tylko że Seks pod każdą postacią jest piękny do momentu kiedy ci odpowiada,każda skrajność g**** czy celibat jest karą.