Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam jutro maturę ustna a języka angielskiego

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś rady dla mnie?Strsznie sie boję bo słaba jestem chociaz podobno banalna jest (ciekawe dla kogo) boje sie ze padnie pytania na ktore ciezko byloby mi cos pow po polsku a co dopiero po anglsku..k\tośby mi mógłpow jak wyglądala caly ten egzamin i czy jest trudno jeśli się zna podstawowe słownictwo?

Gość gość
nie usne chyba

Gość gość
zdawalam w tamtym roku, niejestem dobra w mowieniu z ang ale jakos poszlo 24 pkt. przede szystkim mow przez caly czas nie wazne co:P wazne zebys sie nei zastanawiala co pwoiedziec 5 min. zmyslaj jakies glupie sytuacje. nie jest trudno nawet dla mnie nei bylo zle

Gość gość
banalna jest jest też kiedyś byłem bardzo słaby z angielskiego, a na ustneh miałem 16/20 i 80%

Gość gość
tydzien temu zdawalam z niemieckiego ;) tez sie sralam, no ale jak sie okazalo niepotrzebnie. nauczyciele na ogol staraja sie naprowadzic, powtarzaja pytanie, formuluja je inaczej. a obrazki zwykle sa takie, ze kazdy cos powie zarowno w niemieckim jak i angielskim. najgorzej jak dla mnie jest z chmurkami. ale jakos dalam rade

Gość gość
za godzinę mam ale,jak to caly czas? przeciez wtedy bym caly czas zle gadala i by mi obnizyli w kazdym zadaniuu po 2 pkt (tyle jest za poprawnosc) a pewnie jeszcze oi tak wszystkiego nie powiem i juz wgl mi zaniżą...... a ktoś mi powie ja kto wyglada w sensie czy ja cos wybieram itd.

Gość gość
Dekalogowata, to ty? A chwaliłaś się że taka dobra jesteś z angielskiego :D

Gość gość
Wchodzisz na salę, witasz się, podajesz swój dowód, wybierasz arkusz (losujesz) i zaczyna się matura :)