Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maqwa

mialyscie romans, zwiazek z instruktorem jazdy?

Polecane posty

Gość maqwa

bo ja ze swoim jestem 3 lata. jak u was?

Gość gość
Na szczęście nie. Nie gustuję w biednych i mało inteligentnych facetach. :)

Gość gość
Nigdy nie miałam i nie zamierzam mieć, bo mam kolegę instruktora i on ma romans z co trzecią kursantką i z tego co opowiada, to jego koledzy też tak mają. A którąś z kolei nie zamierzam być.

Gość gość
Nie jest najgorsze to że obraca wszystkie swoje kursantki, najgorsze jest to że z nimi nie ma o czym rozmawiać. Pustaki. Ale zawsze trafia swój na swego. :D

Gość gość
A pozniej zdaja egzamin po kilka razy i na pierwszym skrzyzowaniu stluczka bo zamiast nauki jazdy to w glowie romanse.

Gość gość
I zarabiają marne grosze

Gość gość
Ale za to uczą się na takim kursie obciągać w trakcie jazdy, a to wielka sztuka ;)

Gość gość
Taa, potem będą rozchwytywane przez facetów. :P

Gość gość
A juz najlepsze sa takie co mysla,ze jak dadza instruktorowi to beda mialy latwiej na egzaminie w WORDzie.

Gość fsiubziu
Miałam, przynajmniej dzięki takiemu instruktorowi wiem co to seks w samochodzie :D choć nie zapowiadalo się dobrze, miałam 46 letniego faceta, który tylko kazal sobie obciagac i cycki pokazywać.Dopiero gdy poszedł na calosc okazal się dobrym kochankiem...

Gość gość
Przez trzy lata na studiach dorabiałem jako instruktor jazdy. Po pierwszej lasce,która najpierw mi o******ęła a potem dała się wydymać zacząłem prowadzić rejestr. W ciągu tych trzech lat miałem ich niecałą setkę. Różne,młodsze,starsze,mniej lub bardziej fajne. Najszybciej można dogadać się z takimi ok.18 latek i z paniami 35-40 l.Młodsze to urodzone obciągary i szybki numerek w lesie a od starszych to sam uczyłem się seksu.Namiętne,bez pruderii,mówią czego oczekują,seks z nimi to relaks i przyjemność. Teraz jestem żonaty,ale pracuję w sfeminizowanym środowisku i flirciki są na porządku dziennym.

Gość gość
Mój uczył mnie jazdy a ja ujeżdżałam go na jeźdźca. Zdałam za pierwszym razem.

Gość gość
boze moj chlooak ma zamiar byc instruktorem:(

Gość gość
z instruktorem nie, tylko z listonoszem.

Gość gość
Ciekawe czy dalej będzie twoim chłopakiem jak zostanie instruktorem.Lasek do wydymania będzie miał multum.

Gość gość
do gościa - co trzy lata na studiach dorabiał jako instruktor jazdy 1.te co ci obciągały...robiły z połykiem czy bez...? 2. czy dawały też w pupę..? 3. jaki był najlepszy seks...?

Gość gość
boze moj chlooak ma zamiar byc instruktoremsmutas.gif xxxxx hahahahaha gratuluje będziesz się mogła pochwalić w towarzystwie że zawsze miał powodzenie ;)

Gość gość
Bez przesady. W prawie każdym zawodzie można bzykać dziewczyny. Więc ;) to wszystko zależy od nas. Czy zdradzimy czy nie. Mówię o wszystkich, bez wyjątku.

Gość gość
kursantki przyznajecie się do... instruktorzy przyznajecie się do....?

Gość gość
tak sie ćwiczy wjazd do garażu ciemnoty

Gość gość
takie c**y co nie cwicza intensywnie z instruktorem wjazdu do garażu, potem mężom obijają błotniki. Takie treningi na tylnej kanapie pozwalają oszczędzic troche paliwa

Gość gość
Od byłego instruktora: 1.robienie laski i walenie rączką było z połykiem i bez,zależnie od chęci i okoliczności oraz umiejętności kursantki.Jedna małolata mówiła,że pierwszy raz to robi a zrobiła takie idealne głębokie gardło z połykiem,że chyba ma wrodzony dar. 2.w tyłeczek było,szczególnie z młodszymi,one bez oporów na to się zgadzały,młody,gładki tyłeczek laski ma swój urok,przyznasz. 3.najlepszy seks to z pewną panią dyrektor poważnej instytucji,która w wieku ok.40 robiła prawko.Jak z nią jeździłem to było trochę rozmów z podtekstem erotycznym i fajny seksik w plenerze,ale jak zdała egzamin to w podziękowaniu za dobrą naukę wynajęła nam pokój w fajnym ,przytulnym hoteliku i tam przez weekend prawie nie wychodziliśmy z łóżka.Jej mąż w delegacji,dzieci u dziadków a ona dla mnie robiła za suczkę,dziwkę,niewolnicę, było tam wszystko.Nie pamiętam ile razów do chodziliśmy.Jak tylko mój mały dochodził do siebie to od nowa,była nienasycona.Następne dwa dni odsypiałem.

Gość gość
A potem sie obudziles

Gość gość
Hahaha,a gdzie wy ten las do migdalenia macie w mieście, co?

Gość gość
Hahaha,wystarczy 10 km za rogatki i zagajników do wyboru,do koloru.

Gość gość
A jakaś kursantka się przyzna do seksu z indstruktorem...?

Gość gość
Wcale by nie wycieklo do opinii publicznej,ze ten czy tamten posuwa swoje kursantki,wlasciciel osrodka tez by sie dowiedzial dlatego te bajki o dymaniu dziesiatek kursantek to sobie darujcie.

Gość gość
kursantki ...prawda to..?

Gość gość
najlepsze w takim romansie jest że wiadomo o co chodzi - o porzadny sex a nie jakies tam uczucia. Uczucia to probuje mi okazywac maz w domu a instruktor ma mi dobrze zrobic