Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avinione

rozmiary ubranek niemowlecych...

Polecane posty

Jak to jest dziewczyny?strasznie nie lubię jak dziecko ma za duże ubranka:o jaki rozmiar mialy wasze dzieciaki do 6 mcy?Mam sporo na 56,62...zastanawiam sie do którego miesiąca mala będzie sie miescila w takie ciuszki?jak bylo u was?

Gość gość
u mnie w 2 miesiącu dziecko najwygodniej mialo w 62/68

Gość gość
te rozmiary najkrócej, miesiąc, dwa, maksymalnie do 3 mca. Potem bardzo długo 68 i około pół roku 74.

Gość gość
Ok dzięki dziewczyny:)później juz będzie jesien wiec trzeba będzie cieplejsze ciuszki zakupić...na te dwa trzy miesiące lata akurat te dwa rozmiary powinny wystarczyć:)pozniej poszaleje z większymi:D

Gość gość
moja córeczka była drobna 3kg więc 56 a potem 62 ale siostrzeniec już w szpitalu wchodził w 62 miał 4kg (wszystkie 56 się nie nadawały) zaraz potem miał 68 i szybko nosił 74.

Moja tez rokuje na drobna,lecz jak to lekarz stwierdzil długonogą:)w 32 tyg ważyła 1690g. zobaczymy,zawsze mozna cos dokupić przecież nawet nie wychodząc z domu:):)

Gość gość
Ty nie lubisz dzieci w za dużych ubraniach... a pomyślałaś, że takiemu maluchowi najwygodniej jest właśnie w takim troszke większym?

Gość gość
moj w 6 miesiacu nosil 74, teraz ma 9 i rozmiar 80.

Gość gość
Czemu niby niemowlę miałoby się dobrze czuć w za dużych ubraniach? Takiemu 3mce to wszystko jedno. Byle nie obciskało. Potem, jak zaczyna obracać się, pełzać, raczkować lepsze są dopasowane ubranka niż zbyt luźne.