Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdałam na łuku, siedzę i ryczę..

Polecane posty

Gość gość

miałam takie ambicje żeby zdać za pierwszym razem, nie zawieść instruktora i co.. przegrałam juz wszystko, teraz bez roznicy czy za 2 czy za 10 zdam kazdy bedzie myslal ze jestem c***a i nie umiem jezdzic..

Gość gość
ja nie zdałem na jeździe - na skrzyżowaniu wziąłem za ważniejszy znak stop niż zielone światło :D

Gość gość
wiele lat temu oblałam pierwsze podejście właśnie na łuku tyłem. Zdałam za drugim razem.

Gość gość
Zawiodłaś instruktora, och!!! To okropne! I wszyscy będą myśleć, że jesteś ciapa teraz. Ja bym tydzień wyła..

Gość gość
tak, bo to był mój cel i nie osiągnełam go..

Gość gość
jak można zawieść instruktora!? Tyle się starał dla Ciebie! Jak mu ty to powiesz?

Gość gość
ludzie ogarnicie sie ? spoko dziolszko zdasz , nue takie cele'sie marnuje ? to tylko prawko...

Gość gość
wspolczuje ja zdalam za pierwszym rok temu ale w dzien egzaminu 2 godziny wykupilam, w wordzie sie modlilam zeby zdac i zdalam bylo lajtowo. pamietam ten dzien jak wracalam do domu i sialam sie do siebie jak glupia i ludzie do mnie tez nawet mi dzien dobry mowili. mama byla w szoku ze zdalam za pierwszym i tata tez bo o kim by nie slyszeli ze znajomych czy rodziny to mial wiecej niz jedno podejscie, ale sie cieszyli. to chyba byl moj najszczesliwszy dzien w zyciu. :-p

Gość gość
ludzie, którzy zdali za pierwszym razem powinni być z siebie dumni